Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

_DSC9421.jpg

Opprykksreservasjon 2. divisjon

Kommende sesong, er som tidligere meldt ut, en overgangssesong for omlegging til ny 2. divisjonsmodell. Dersom en ikke ønsker å rykke opp til denne nye 2. divisjonen må en skriftlig reservere seg senest 01.09.2015.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere sak Ny 2. divisjon fra 2016-17 ble det meldt ut at 2015-16 blir overgangssesong til ny modell for 2. divisjon Kvinner og Menn, som fra 2016-17 skal bestå av 4 avdelinger i hver klasse (ikke 6 som i dag).

Her ble det også meldt ut at det vil være mulig å reservere seg for deltakelse i ny modell i 2. divisjon. En slik reservasjon må være skriftlig, undertegnet av klubbens leder og mottatt hos administrerende region senest 01.09.2015.

Konsekvenser for opp- og nedrykk i resten av divisjonsystemet

En slik omlegging av divisjonsmodellen vil gi konsekvenser for divisjonene fra 2. divisjon og nedover etter at denne sesongen (15/16) er spilt.

Les mer om dette i saken Overgangsordning senior.

Det er uansett viktig å presisere at evt. nedrykk fra 1. divisjon og/eller evt. mange reservasjoner om opprykk til ny 2. divisjon vil kunne gi endringer i opp- og nedrykksmodellen skissert i saken over.