Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2014_Katrine_Abelsen.jpg

Ny medarbeider

Om kort tid vil vi ha ny medarbeid på plass hos oss. Katrine Abelsen vil tre inn i en nyopprettet stilling innen vår Kampservice-avdeling.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rundt påsketider takket Katrine ja til å bli vår nye tilvekst på regionskontoret, etter en prosess med 70 søknader. Her vil hun trå inn i en nyopprettet 100 %-stillingen, som er kommet som et resultat av vår store vekst på antall minihåndball-lag. Derfor vil hoveddelen av hennes arbeidsdag gå med på å serve,  tilrettelegge og videreutvikle aktiviteten for våre yngste håndballspillere, i et team med Marit og Barbro. I tillegg vil hun også bidre med tilrettelegging av våre dommerutviklingstiltak, samt å være med på å å sørge for at klubbene får god informasjon og opplæring rundt våre nye IKT-systemer.

Innen håndball har Katrine vært selv vært aktiv som målvakt i flere år for Øygard (nå Sotra SK), og trent aldersbestemte lag i tillegg til å hatt flere frivillige verv i klubben og regionen. Siden 2011 har hun også hatt en sentral rolle i vår arrangementskomite, og for hennes innsats for håndballen her i regionen ble hun hedret med Sølvmerke under regionstinget i 2014.

Katrine kommer fra en stilling som Pedagogisk leder i Fjell kommune, og vil være på plass på sin nye pult hos oss i Region Vest innen 1. juli.

Vi i Region Vest ser frem til å få henne som medarbeider.