Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Epland,-Jostein-FyllingenBergen16-17_900.jpg

Møter Elverum

Jostein Epland (bildet) og Fyllingen Bergen møter onsdag topplaget Elverum til dyst i Framohallen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Elverum har så langt vært det desidert beste laget i Grundigligaen for menn denne sesongen. Med syv strake seire i serien har laget fra de dype skoger nær svenskegrensen inntatt førsteplassen, henholdsvis tre og fem poeng foran Bækkelaget og Fyllingen Bergen på de neste plassene.

Også i E-cupen har Elverum gjort sine saker svært bra, blant annet med seier over det franske storlaget Montpellier på hjemmebane for vel en måned siden.

Det er med andre ord et svært så sterkt mannskap som onsdag klokken 1800 stiller på parketten i Framohallen for å bekjempe Bergens fremste menn.

Tredjeplasserte Fyllingen Bergen virker også være i slag for tiden, men dog med et par kamper i det siste som har bikket motstandernes vei. Mot Kolstad i cupen, ble det tap i et høydramatisk oppgjør som ble avgjort etter hele fire ekstraomganger!  

I de siste kampene har blant annet Eivind Tangens erstatter som høyre bakspiller, Jostein Epland, begynt å notere seg mer flittig på skåringslisten enn innledningsvis i sesongen. I tillegg har nyervervingen Mario Matic vist seg frem, sammen med Julius Andersson som er lagets toppscorer så langt i sesongen. 

Uansett vil nok bergenserne by på motstand og et besøk i Framohallen onsdag klokken 1800 vil med stor sannsynlighet være vel verdt både tid og penger, ettersom oppgjørene mot Elverum har tradisjon for både å bli underholdende og med en viss temperatur. Sist sesong stakk Fyllingen Bergen av med poengene på hjemmebane med 28 - 25, mens det på  bortebane ble et klart tap med 34 - 25.

Les mer om toppkampen på Fyllingen Bergens hjemmeside eller her på Elverum sin hjemmeside. Det er tydelig at begge lag lader opp til det som kan bli en meget severdig kamp i Framohallen!

Tertnes, med sin EM uttatte landslagsspiller, Kjerstin Boge Solås, tar turen til Region Innlandet og møter Storhamar i kvinnenes runde i Grundigligaen. De to tabellnaboene ligger på henholdsvis femte og sjetteplass og for Tertnes er det viktig å ta med to poeng hjem til Bergen, for ikke å havne for langt bak lagene i tet.

Kampstart på Hamar er klokken 2000.