Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Målvaktsprosjekt.jpg

Målvaktsprosjekt for spillere født 2002

Region Vest inviterer med dette til Målvaktsprosjekt for jenter og gutter født i 2002. Målvaktsprosjektet vil bestå av 2-3 grupper med 10-15 målvakter i hver gruppe.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Målsetningen med Målvaktsprosjektet er at utøverne skal få tett og god oppfølging på egen teknikk og egne ferdigheter. Deltakerne får mulighet til å lære fra instruktører som kjenner målvaktsposisjonen godt. Prosjektet ledes av instruktør Steinar Hesthammer sammen med et team bestående av ytterligere to målvaktsressurser - alle med lang erfaring som målvakt. Dette gir oss mulighet for enda tettere oppfølging av den enkelte.

Hver av gruppene vil ha fem samlinger i løpet av sesongen, tre før jul og to etter jul. Målsettingen med disse samlingene er å lage et utviklingsmiljø hvor målvaktene får innføring i målvaktsteknikker og hvordan disse best kan trenes. I tillegg inngår fysisk og mental trening. Det legges også stor vekt på taktiske ferdigheter hvor blant annet trening av skuddforståelse og samarbeid med forsvaret inngår.

For hvem?
Målvaktsprosjektet er et tilbud til alle målvakter i sone 4-7 født i 2002 og deres trenere. Trenerne forventes å delta sammen med spillerne på samlingen, og det er et absolutt krav at trenerne er til stede på den første samlingen.

Fakta

Fem samlinger i løpet av sesongen. 

  • 2-3 grupper med 10-15 målvakter i hver gruppe (avhengig av antall påmeldte)
  • Oppstart i oktober 2016
  • Påmeldingsavgift kr. 1000,- per deltaker for alle fem samlingene
  • Gratis for trenere

 Hvordan foregår en samling i Målvaktsprosjektet?

  • Ca. 30 min teori / prat før treningsstart (enkel teorigjennomgang, eventuelt status ”siden sist” eller lignende)
  • Ca. 90 min trening

 NB! Klubber med deltakere i prosjektet forventes å stille treningstid til disposisjon.

 Søknad om deltakelse

Fristen for å søke om deltakelse i prosjektet er tirsdag 20. september til steinar.hesthammer@online.no. Eget skjema må benyttes. Spillere som får innvilget deltakelse i prosjektet, vil motta en link til påmelding. Påmeldingsavgiften må være betalt i god tid før første samling.

Har du spørsmål som gjelder selve tiltaket, er du velkommen til å ta direkte kontakt med prosjektleder Steinar Hesthammer (steinar.hesthammer@online.no / 95 13 99 33).