Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Fyllingen.jpg
Fyllingens damer er klar for 1.divisjon sesongen 16/17

Kvalifiseringer

Fyllingens damer rykket i helgen opp til 1.divisjon, mens Bjørnars herrer ikke klarte det samme, og det er nå klart hvilke lag som skal spille kval.om plass til neste sesongs 2.divisjon.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fyllingendamene imponerte stort med seire 34 - 23 over Bryne og 26 - 24 over Pors, og kunne dermed juble for plass 1.divisjon kommende sesong allerede lørdag. Det imponerte lagets trener, Chriss Robert Thorsen, som skryter lagets spillere opp i sky etter helgens innsats.

- Det er veldig imponerende det jentene har fått til, og dette opprykket er virkelig fortjent. Samtlige spillere har stått på å trent godt, og det hatt en positiv utvikling gjennom hele sesongen. Hver og en har løftet seg mye som spillere, og dermed også som lag. Og som et lag har vi virkelig fremstått, og vi har kunnet rullere mye på spillere i hver eneste kamp. Vi har vært et lag utene enere, men med mange som har kjempet for drakten, sier han.

Når det nå blir opprykk - trenger laget likevel forsterkninger?

- I Fyllingen har en en filosofi om at seniorlagene stort sett skal bestå av egenproduserte spillere. Det stiller jeg meg helt bak, men samtidig tror jeg nok at det må på plass et par tre nye spiller til neste sesong om vi skal overleve i 1.divisjon. Det er et til dels mye høyere nivå enn i 2.divisjon, så jeg tror det kan bli tøft uten forsterkninger.

Du da, er du med videre?

- Jeg er i den såkalte tenkeboksen akkurat nå, og har ikke bestemt meg. Jeg har fått et tilbud fra klubben, og har sagt at en endelig avgjørelse tas senest tirsdag 10.mai, sier en fornøyd Thorsen, som har feiret opprykket med laget i helgen.

For Bjørnar startet det positivt og etter oppskriften med seier 28 - 22 over Alta lørdag. Men da opprykket skulle sikres mot Herkules om ettermiddagen ble alt helsvart, og arnaguttene røk på verts tenkelig vis. Det ble tap 31 - 19 for skienslaget, og tap av både opprykk og mulighet til en tredje og avgjørende kamp om søndagen med ett minusmål for mye i protokollen i en serie der alle slo alle.

Disse resultatene avgjør også hvilke lag som skal spille kvalifisering om plass i neste sesongs 2.divisjon.

På damesiden møtes Kjøkkelvik - Åsane som har bestemt at de ønsker å spille kun en kamp, mens det på herresiden er Stryn - Gloppen som skal kjempe om siste plass på tredje nivå.
Det er ikke funnet tid til damekampen, mens Gloppen tar i mot Stryn i Trivselshagen fredag 6.mai klokken 19:30, og spiller returoppgjør i Strynehallen søndag 8.mai klokken 14:00.