Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kamprapport_TA.png

Kamprapport - fyll ut digitalt!

Å fylle ut kamprapporten for hånd kan være både stressende og slitsomt, men er også nå unødvendig og "old fashion". En kan nå legge inn kamptropp både via TA og app'en vår før kamp.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når en kommer i hallen før kamp, er en av tingene en lagleder tilknyttet et lag må gjøre å fylle ut kamprapporten. Dette er både tidkrevende og ofte et stressmoment inn mot kampen.

  • Hvilke spillere er med idag?
  • Hvilke draktnummer har hver enkelt spiller?
  • Når er spillerne født?Kamprapport_håndskrift.jpeg

Når en da i tillegg har dårlig tid eller ikke den vakreste håndskriften, blir ofte ikke alt like leselig og pent. Dette gir igjen utfordringer for sekretariatet og regionen, som må tolke hva som står. En slik kamprapport kan se ut som denne:

Heldigvis har vi nå gjort det mulig for lagledere å legge inn hvilke spillere som skal spille kampene digitalt. Dette gjør en ved å først legge inn Spillerstall på laget via TurneringsAdm (TA), for så å velge hvilke spillere som skal spille kampene ut fra spillerstallen. Kamptroppen kan du legge inn for hver kamp via TurneringsAdmin (TA) eller via app'en MinHåndball. For å få mulighet til å gjør dette, må klubb gi deg som lagleder/trener tilgang via SportsAdmin (SA) - se under.

Det som da er viktig er at en legger disse inn så tidlig som mulig, slik at de ligger inn før arrangør skriver ut kamprapportene. Skulle du være i tvil hvem som kommer, kan du legge inn noen spillere for mange og heller stryke de når du vet, og da evt når du kommer i hallen. 

Sakens bilde (over) ser du hvordan kamprapporten da kan se ut. Spillerne sorteres automatisk etter draktnr og gjør det mer oversiktlig for sekretær og alle andre involverte.

Hvem som spilte hvilke kamp vil også komme frem på handball.no når en klikker på kampens kampnr, dersom man fyller ut kamprapporten digitalt.

Merk at om en skriver ut kamprapporten fra handball.no, har vi ikke lov å ta med fødselsdato. MEN skriver en ut kamprapporten ut fra TurnneringsAdmin (TA) vil også fødselsdato være med. De to kamprapportene er ikke helt like utseendemessig, men dette vil vi få endret innen kort tid.

Les mer her: