Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Idrettsstipend Bergen kommune

Tiden er kommet for å søke og foreslå kandidater til Bergen kommunes Idrettsstipend for 2016. NHF Region Vest minner om at søknads- og forslagsprosessen er elektronisk og fristen er 15. oktober.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bergen kommunes idrettsstipend og -priser er en anerkjennelse av Bergens fremste toppidrettsutøvere, idrettstalenter, lag, trenere, ledere og dommere m.m. Ordningen skal også bidra til å optimalisere forholdene for toppidretten og unge lovende idrettsutøvere, slik at utøverne får gode forutsetninger for å bo, trene og ta utdannelsen sin i Bergen.

Stipendet/prisen skal gi mottaker stimulanse og muligheter for videreutvikling i den valgte idrett.

Erfaringer viser at avstanden mellom ordningens økonomiske rammer og den totale faktiske søknadssum ofte er stor, noe som fører til at det ofte må gjøres prioriteringer innenfor ordningen. Prioriteringer mellom søknader gjøres med bakgrunn i retningslinjer og kriterier for ordningen, samt de idrettspolitiske linjer som trekkes opp i Bergen kommunes idrettsplan.

Idrettsbyråden fastsetter størrelsen på stipender og priser på bakgrunn av antall innvilgede søknader og budsjettrammen for ordningen.

Kontakt rådgiver Frode Karlsen telefon 55 56 57 89 eller rådgiver Nina Iren Øverberg telefon 55 56 57 98 med spørsmål knyttet til ordningen.

Les mer og søk gjennom Bergen kommune sine nettsider:
https://www.bergen.kommune.no/tjenestetilbud/kultur-idrett-og-fritid/tilskuddsordninger/idrettsmidler/stipend-og-priser-idrett