Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Guttehåndball på Møhlenpris

Onsdag 2 september arrangerte Region Vest håndball dag for guttene ved Møhlenpris skole på Vitalitet Senteret i samarbeid med SK Djerv.  Parallelt med tiltaket spilte jentene fotball denne dagen veiledet av Hordaland Fotballkrets og trenere i SK Djerv.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Håndball dagen var et ledd i inkluderingsarbeidet i Region Vest der det jobbes for å øke antallet barn, unge og voksne med flerkulturell bakgrunn som deltar i organisert håndball aktivitet. Spillere fra Fyllingen Bergen veiledet de 100 guttene i alderen 7-13 år som stor iver deltok

på håndballaktiviteten denne dagen. Sentralt i tiltaket var trygghet, mestring og ekte håndballglede for alle. Arrangementet var svært vellykket og tilbakemeldingene var udelt positive fra alle som deltok.

Klubbutvikler Inkludering i Region Vest, Stig Blindheim forteller at hovedmålet med arrangementet var å introdusere godt tilrettelagt håndballaktivitet for guttene ved Møhlenpris skole. 

– For mange av guttene som deltok var dette deres første møte med håndballen og de fikk denne dagen oppleve hvor utrolig gøy det er å spille håndball, sier han. – Videre ønsket vi gjennom arrangementet å vise lærerne ved skolen hvordan man enkelt legger til rette for håndballaktivitet der involvering, mestring og håndball glede for alle er i fokus, sier Blindheim. Blindheim fortellervidere at Region Vest har en målsetning om å etablere organisert håndballaktivitet på Vitalitet Senteret.

Dersom vi skal lykkes med å øke antall gutter og jenter med flerkulturell bakgrunn som spiller håndball er det viktig å styrke håndball tilbudet i bydelen der barna bor, avslutter han.

Region Vest takker SK Djerv, Fyllingen Bergen og Møhlenpris skole for samarbeidet om et strålende arrangement.