Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Gjensidigestiftelsen til forside.jpg

Gjensidigestiftelsens Håndballskole

Nå kan din klubb søke om å bli håndballskole-arrangør. Bli med på å skape noen morsomme dager for barn i deres område. Frist 15.juni.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norges Håndballforbund (NHF) ønsker å følge opp suksessen med håndballskole i skolenes ferier. Fra 2013 har Gjensidigestiftelsen hatt ansvaret sammen med NHF. Gjensidigestiftelsen er største eier i Gjensidige, og deler hvert år ut 175 millioner kroner til prosjekter innen trygghet og helse.  

NÅ har DIN klubb sjansen til å bli arrangør av Gjensidigestiftelsen Håndballskole!  

Målgruppen for Gjensidigestiftelsens Håndballskole er elever i barneskolen som skal være hjemme i ferien (fra 1. – 6. klasse). Dermed blir også skolefritidsordningen (SFO) og elevene en viktig målgruppe. Med Gjensidigestiftelsens Håndballskole får disse barna et supert tilbud i sitt lokalmiljø og dere som lokal håndballklubb får en kjempesjanse til nyrekruttering!

Håndballskolen skal ha tilbud til både nybegynnere og øvede spillere, men ha et særlig fokus på å rekruttere nye spillere til sporten.  

Den enkelte klubb bestemmer selv om håndballskolen skal vare i 3 eller 5 dager.

Søknadsskjema for arrangører 

Klubben må fylle ut søknadsskjema: Søknadskjema Gjensidigestiftelsens Håndballskole høstferie 2016

Mangelfull utfylling av dette skjemaet vil kunne føre til at klubben ikke får arrangere håndballskolen i denne omgang.  

Søknadsfrist fra klubb til regionen er 15. juni 2016.

Innen 25. juni vil NHF gi tilbakemelding til regionen hvilke klubber som blir arrangører av Gjensidigestiftelsens Håndballskole i høstferien 2016.  

Prosjekt som styrker håndballen  Gjensidige har vært Håndballjentene og norsk håndballs aktive støttespiller gjennom mer enn 20 år, og det er svært gledelig at Gjensidigestiftelsen som største eier og støttespiller for frivilligheten, nå er medarrangør for dette prosjektet.

Les mer