Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

BB2R0529.jpg

Gebyrfri omberamming

Det er nå dags for å se frem mot vårens kamper og fra 15. desember til 15. januar vil derfor være gebyrfri omberammingsperiode.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Første halvdel av innevære sesong nærmer seg slutten, og vi oppfordrer alle våre lag om å planlegge siste halvdel allerede nå. For å motivere de fleste til å sjekke terminlisten opp mot all annet aktivitet spillerne har til vårdelen av sesongen, blir det gratis omberamming fra 15. desember til og med 15. januar i Regionsserien.

Det er viktig å merke seg at søknaden må være sendt til regionen innenfor perioden og da også innenfor 10 dagersfristen før opprinnelig dato. Er en mellom 9 og 5 dager før kampen i perioden står oppført må en søke via epost til nhf.rvn@handball.no, og gebyret vil fortsatt være kr 1000,-.

I kamper som omberammes gebyrfritt denne perioden vil oppsatt arrangør bli stående.

Merk at dette ikke gjelder regionens kamper i 2. divisjon senior.

 

Elektronisk omberamming

Via TurneringsAdmin (TA) er det nå fullt mulig å søke om å flytte kamp elektronisk. Klubben må da logge seg inn og velge Omberammingssøknad under Turnering i venstre marg.

Klikk "Opprett ny søknad" og velg kamp i listen som dukker opp. Her fylles nye opplysninger om kampen inn, sammen med hvilke person det nye tidspunktet er avtalt med. 

Årsak for omberamming settes til "Klubber enig - gebyrfri periode før 15. januar".

Samme sted vil en kunne følge status for søknaden.

Omberamming via epost til nhf.rvn@handball.no vil fortsatt også være mulig.

 

Ditt lags terminliste

For å finne ditt lags terminliste kan du her på handball.no klikke på ditt lag i tabellen (eller i listen Lag) under turneringer. Klikk da på Kamper-knappen som ligger under det store bildet og velg Region Vest, før du skriver f.eks. "Gutter 12" og klikker på din turnering i listen som kommer under. 

Du vil da bl.a. få opplysninger om ditt lag, samt siste resultater, neste kamper og hele terminlisten tilknyttet laget.