Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

BRING-kval godt i gang

Som tidligere meldt ut, fungerer Regionserien for 16-åringer også som kvalifisering til BRINGserien.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nivå A i Regionseriens 16-årsklasse fungerer også som kvalifisering til BRINGserien. I jenteklassen er det to puljer, hvor de fire øverste førstelagene skal kjempe om de seks plassene i årets BRINGserie, gjennom et sluttspill helgen 5-6.desember. I gutteklassen er det en pulje og hvor de tre øverste skal være region vest sine lag i den nasjonale serien.

Det er her viktig å merke seg at kun ett lag (høyest rangerte lag) fra hver klubb kan kvalifisere seg til BRINGserien, dette gjelder også sluttspillet i jenteklassen.

Sluttspillet 05. - 06. desember

For å avgjøre hvilke 6 jentelag fra vår region som skal spille BRINGserien etter jul, vil vi ha et sluttspill hvor de 8 lagene nevnt over blir delt inn i to puljer som følger:

  • Pulje 1: Nr 1 og 2 fra A1 og nr 3 og 4 fra A2
  • Pulje 2: Nr 1 og 2 fra A2 og nr 3 og 4 fra A1

Det spilles her enkel serie i hver pulje (3 kamper pr lag) og de tre øverste fra hver pulje er kvalifisert til BRINGserien.

Kampoppsettet for og i hvilke hall(er) sluttspillet spilles vil bli satt opp når det avgjøres hvilke lag som skal spille her.

 

Regionserien etter jul

Etter jul deles jentelagene til 1. og 2.divisjon i Regionserien ut fra tabellplasseringer før jul, og her spilles det enkel serie. I utg.pkt vil de 4 øverste fra hver avdeling her spiller 1. divisjon og resterende spille 2. divisjon. Dette uavhengig av 1. og 2. lag. MEN vi presiserer at evt. trekninger og lignende kan før til en annen fordeling. 

Gutteklassen har kun 6 lag og det vil settes opp nye kamper for disse.