Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Aktivitetsdag for elever i introduksjonsklasser

Onsdag 26.oktober inviteres det til aktivitetsdag for introduksjonsklasser.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norges Håndballforbund Region Vest , NFF Hordaland og  Hordaland Idrettskrets og arrangerer aktivitetsdag for elever i introduksjonsklasser.

Norges Håndballforbund Region Vest , NFF Hordaland og  Hordalandarrangerer onsdag 26 oktober aktivitetsdag for elever i innføringsklasser i Bergen kommune, Fjell kommune og Askøy kommune. 

Aktivitetsdagen arrangeres i Sotra Arena på Straume i tidsrommet 09.00-14.00

På programmet denne dagen står blant annet  håndball, fotball,  basketball, volleyball, rugby, badminton, turn, innebandy, basistrening, kickboksing, lavvobygging, bålbrenning.  Ca 200 barn i alderen 6-15 år vil delta på arrangementet. Arrangementet er gratis for skolene som deltar.

Hovedmålet med arrangementet er å introdusere godt tilrettelagt idrettsaktivitet for barn med flerkulturell bakgrunn. Aktivitetsdagen er en del av inkluderingsarbeidet som drives av Norges Håndballforbund Region Vest , NFF Hordaland og  HordalandIdrettskrets i samarbeid med Hordaland fylkeskommune, Bergen kommune og idrettslagene i fylket/regionen.

Parallelt med aktivitetene for elevene vil det også bli arrangert et seminar for rektorer, avdelingsledere, rådgivere, kontaktlærere, kroppsøvingslærere og morsmålslærere. Tema for seminaret er idretten som inkluderings- og mestringsarene. Det er ingen kostnader forbundet med deltakelse på arrangementet