Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hjerteligaen i Førde.jpg

Rema 1000 Hjerteliga-avslutning i Førde

Forrige helg ble det gjennomført avslutning for alle våre Hjerteliga-lag. Ekte handballglede fra morgen til kveld.

Med god hjelp av Førde IL Handball som arrangørklubb, gjennomførte vi en vellykket avslutning for våre Hjerteliga-lag. Lørdag 6. april møtte det 170 spillere klare for å spille kamper i Førdehuset. Fra kl. 12 til 17 var det full fres og sann idrettsglede i hallen. Videre hastet spillerne seg tilbake på Scandic Sunnfjord Hotell for en kjapp dusj og klargjøring før kveldens bankett.  

På banketten var vi samlet hele 250 personer i Sunnfjordsalen. På banketten fikk alle deltakerne velfortjente medaljer, hvert sitt krus og en goodiebag sponset av Lerum og Rema 1000 Øyrane. Videre var det på sin plass med en hederspris. Det var god stemning fra vi startet med mat til vi avsluttet med dans og DJ. En sliten gjeng fant sengene sine på hotellet og ladet opp til en ny dag i hallen søndag. 

Søndag 7. april var vi igjen klare i hallen for landslagsspill, der spillerne ble fordelt på ulike lag og alle fikk et landslag de tilhørte. Også denne dagen var det bare godstemning å spotte i hallen. 

Hederspris 

På banketten var det på sin plass med en hederspris til en av de som har gjort en fantastisk jobb for Hjerteligaen i Region Vest. Terje Holvik fikk utdelt denne, som en utmerkelse for jobben han har gjort med å starte opp tilbudet i Førde og videre jobben som er gjort med å rekruttere flere lag i gamle Sogn og Fjordane. Han har jobbet aktivt inn mot andre kommuner for å få opp ett tilbud, noe som i dag har resultert i at Sogn og Fjordane har seks lag i Hjerteligaen i år.  

Terje Holvik.jpg

 

Høyt energinivå 

For at energinivået skulle holde seg oppe gjennom helgen var vi svært heldige som hadde Lerum og Rema 1000 Øyrane med på laget. De sponset produkter til spillerne som gjorde at de fikk påfyll av saft, energibarer og annen drikke gjennom hele helgen. I tillegg stilte Førde IL Handball med kiosk.  

Avslutningsvis ønsker vi å presentere et dikt som ble fremført av Aleksander Kvamme Nygård, spiller på Bjørnar, på banketten lørdag. Dette diktet setter veldig fint ord på denne helgen og alle som har vært med! 

 

I Lange Baner  

Av Aleksander Kvamme Nygård 

Vi er mennesker 

Fra alle slags steder 

Med våre egne vansker 

Som vi håndterer 

Vi er forskjellig 

Er ikke det herlig? 

Å være ulike 

Er å være unike 

Men det er en ting vi deler 

Noe som sprer gleder 

I lange baner 

Jeg antar at du aner 

Akkurat hva jeg mener 

Ja, det er håndball, mine venner 

 

Håndball gjenger 

Spillere, trenere 

Dommere, ledsagere 

Og tilskuere som heier 

Vi er i dette sammen 

Selv om ikke alle spiller med ballen 

Og om et lag taper kampen 

Er det uansett en seier 

For de gjorde sitt beste 

Og å gjøre sitt beste 

Det er eneste man kan gjøre 

Så kom igjen, kjenn på følelsen 

Som bruser nedi magen 

På grunn av denne sporten 

Og feir hele dagen 

Med latter og jubel 

Det er det vi fortjener 

 

Alle lag 

La oss være på lag 

 

Håndball laget