Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

sonny.jpg

Inspirasjonskurs for trenere

NHF Region Vest inviterer trenere til inspirasjonskurs med Sonni Larsen 2. mai!

I samarbeid med Sonni Larsen ønsker vi å invitere trenere i barne- og ungdomshåndballen til inspirasjonskurs med Sonni Larsen. Sonni er utdannet EHF Master-Coach og har blant annet eliteserie- og 1. divisjonslag i Norge, Danmark og Færøyene, vært landslagstrener for Færøyene i perioden 2017-2023. 

Inspirasjonskurset vil være både teoretisk og praktisk med utøverapparat. Innholdet for kurset vil ta for seg bakgrunnen for Færøyenes talentutvikling, som har vært noe av bakgrunnen for deres suksess de siste årene med blant annet uavgjort mot Norge i årets EM. Bakgrunnen for hvordan Færøyene har jobbet de siste årene kjenner Sonni godt til etter å ha vært med på reisen til Færøyene, og forhåpentligvis er det noe vi i Norge kan lære av hvordan de har arbeidet med sin talentutvikling? 

Den praktiske delen av kurset vil se på utvikling av ferdigheter på små rom. Tema vil i den praktiske delen videre være å ta de riktige valgene med en kreativ tilnærming og hvordan man utvikler og utfordrer spillerne på dette.

Kurset vil være relevant for trenere i både jente- og guttehåndballen i barne- og ungdomsalder. 

Rammer for kurset

  • Dato: Torsdag 2. mai
  • Tidspunkt: 18:30-20:30
  • Sted: Åsane Arena
  • Pris for deltagelse er kroner 200 og betales ved påmelding
  • Frist for påmelding: mandag 29. april

Påmelding gjøres av den enkelte ved å klikke her

NB: kurset vil kun bli avholdt med 25 eller flere påmeldte. Ved færre påmeldte vil kurset bli avlyst og påmeldte vil få refundert påmeldingsavgift. Hvis kurset skulle bli avlyst vil påmeldte deltagere bli informert om dette tirsdag 30. april.