Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

bylag-vest-2008.jpg
Foto: Rune Eng

Hummel bylagsturnering - oppsummering

12. - 14. april deltok Region Vest med 4 lag i Hummel Bylagsturnering i Stavanger Idrettshall.

Fredag morgen reiste 56 forventningsfulle ungdommer fra regionen til Stavanger for å delta i den tradisjonsrike Hummel Bylagsturneringen. I år var totalt 15 klubber representert på jentesiden og 11 klubber representert på guttesiden. Regionen var også representert med to dommerpar samt to dommerutviklere. For regionen er det viktig at så mange utøvere, dommere og klubber som mulig er representert for å få et referansegrunnlag på hvor nivået ligger i årgangen. Til dette er Hummel Bylagsturnering en veldig viktig utviklingsarena for å ta med seg erfaring og læring tilbake til klubbhverdagen.

Både jentene og guttene har på og utenfor banen representert regionen på en særdeles god måte. Det er også svært gledelig at alle utøverne har bidratt og tatt ansvar både i kamp, på trening og utenfor banen. Klubbene som har vært representert i Stavanger kan være stolt over innsatsen og prestasjonene som utøverne deres har lagt ned både denne helgen, men også i forberedelsene tidligere i sesongen. 

På vegne av region vest ønsker vi å takke arrangør for en godt gjennomført turnering, samarbeid med klubb gjennom sesongen og ikke minst utøverne for en godt gjennomført helg!