Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

VårmanniFørde640x360.jpg

Hils på vår nye medarbeider i Førde

Eivind Stølen starter 1. juni som serie- og utviklingsmedarbeider på kontoret i det gamle Trivselsfylket.

Eivind er født og oppvokst i Førde, hvor han også er bosatt med sin lille familie. Han er en aktiv mann som akkurat har passert 39 år. Han er en lidenskapelig håndballmann som elsker å trene. Han har spilt aktiv i både Trøndelag og Bergen, har tatt trenerutdannelse og trent lag i alle aldersklasser. Sist var han trener for Førdes jenter 05 og 06.

Vi har spurt han om hvilke tanker han har om jobben som serie- og utviklingsmedarbeider

- Å jobbe på heltid med min store interesse håndball er i seg selv veldig inspirerende! I tillegg kan jeg dra med meg utdannelsen min innen pedagogikk og kommunikasjon, administrative erfaringer og min trenerbakgrunn inn i arbeidet som stillingen innebærer.

Ikke minst er jeg motivert for å kunne være med på å tilrettelegge for at flest mulig har lyst å holde på med håndball lengst mulig!Eivind får en bred rolle og skal jobbe med serieoppsett, som kan være utfordrende og krever gode rutiner og evne til snu seg raskt rundt.

Hva tar du med deg av tidligere erfaringer som du kan bidra med i dette arbeidet?

- Jeg har fra tidligere jobber blant annet erfaring med saksbehandling og behandling av dokumentasjon. Som håndballtrener har jeg også iblant vært med og hjulpet til med administrative oppgaver, som blant annet omberamming av kamper o.l. Der har jeg fått kjennskap til bruk av TurneringsAdmin.

Eivind regner seg som en lagspiller. Han liker å gå "all in" for de mål han setter seg. Spesielt når målet er å gjøre andres hverdag bedre. Og det er dette arbeidet han håper å kunne bidra med i denne stillingen.

 

Vi minner Eivind om at alle nyansatte på kontoret har ansvaret for papp og retur.