Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lisbeth A Voldsund vinner av pappansvaret.jpg
Lisbeth A. Voldsund er vår nye seksjonsleder for Organisasjon

Vi har gleden av å presentere Lisbeth Voldsund

Hils på vår nye seksjonsleder for Organisasjon i Region Vest fra 1. februar.

Lisbeth jobber per i dag i Organisasjon som barnehåndballansvarlig og ansvarlig for kamptilbud i barnehåndball i Region Vest. 

Vår nye danske seksjonsleder startet i Region Vest 1. februar 2020. Lisbeth har i løpet av tiden sin hos oss hatt ansvar for tilrettelagt håndball, dagens Hjerteliga. Hun tok siden over som barnehåndballansvarlig. Hun har jobbet med kampoppsett og utvikling av spilltilbudet i barnehånball i denne perioden, og hun står bak Temaserien som ble sluppet i forrige sesong. Temaserien har vært en stor suksess og har kjempeoppslutning i år

På spørsmål om hva hun vil bidra med som ny seksjonsleder i Organisasjon,  forteller den Trener2 utdannede at hun vil fortsette og videreutvikle spilltilbudet og skape et godt kamp- og konkurransetilbud i hele regionen. Hun brenner for at alle  skal få tilpassede konkurransetilbud.

Lisbeth er opptatt av vilkårene for klubbene og hvordan vi sammen kan rekruttere flere spillere. Hun brenner for å tilrettelegge slik at vi får med flest mulig ungdom med lengst mulig.

Med Lisbeth får vi engasjement og godt humør.

Vi gleder oss alle til 1. februar

 

Og minner om at tradisjon tro vil den siste ansatte få ansvaret for papp og resirkulering, noe den bærekrafts-bevisste dansken nok tar på strak arm.