Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Julekort.png

Julehilsen fra oss i NHF Region Vest

På vegne av administrasjonen i NHF Region Vest vil jeg takke dere for gode håndballøyeblikk, et godt arbeid og et godt samarbeid i 2023.

Kjære alle klubber i region vest,

Vi lever i en tid med mange endringer som påvirker arbeidet både i klubbene og i regionen. Vi merker større utrygghet og usikkerhet i samfunnet. Det er uroligheter i verden. Endringene påvirker generell økonomi og vi ser en prisvekst på det meste.  Det er større press på den enkelte familie, den enkelte klubb og den enkelte region. Det er viktig at vi støtter hverandre på ulikt nivå, ser løsninger og går sammen om prosjekter som vi ønsker og lykkes med!

Gode relasjoner mellom klubbene og regionen er viktig for oss. Vi erfarer fortsatt at vi snakker mer med noen klubber enn med andre. Det er store variasjoner i behov for støtte og bistand blant dere. Vi håper at terskelen for å ta kontakt med oss er lav og vi vil og skal være tilgjengelige for din klubb.

Vårt fokus og vårt felles mål er å skape stor og tiltrekkende håndballaktivitet i regionen. Vi har fått jobbet i år godt med mange ting. For å trekke frem noe vi har lykkes med er dommerarbeid og rekruttering høyt oppe på listen og temaserien vår er blitt en ordentlig opptur med 32 flere påmeldte lag i år enn i fjor!  Vi vil jobbe videre med utviklingstiltak og spesielt klubbutvikling mener vi er viktig! Det har vært gjennomført mange flotte håndballkamper både på topp og breddenivå og vi har sett mye god aktivitet ute i den enkelte klubb!! 

Vi ser frem til nye muligheter for samarbeid både administrativt og for aktiviteten ute i klubbene. 

Husk, vi er her for dere og ønsker å bidra med og løse små og store utfordringer! 

Igjen tusen takk for samarbeidet!!

Med ønske om en riktig god jul og høytid og alt godt for 2024!

Sportslig hilsen

Trine Skarstein Dalland

Daglig leder