Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

dommerlag.jpg
Foto: Runge Eng

Vi trenger flere trenere til vårt lag

Visste du at vi har utvidet vårt lag med 299 nye utøvere i 2023? Vi trenger trenere for videre utvikling

2023 har vært et godt år på dommerfronten. Vi ser et større og større engasjement i klubbene, flere og flere ønske å ta rollen, og ikke minst - det virker også å gi utslag på kvaliteten i kampene. 

Det har blitt utdannet 299 nye dommere som dømmer fra 12års nivå og eldre, og det er godt over 500 nye dommere som vil gjøre en innsats i barnehåndballen. 

Men, hvor ofte ser vi et lag uten en trener eller lagleder på benken som styrer laget, sørger for motivasjon og utvikling, og er der for å støtte hvis noen skulle henge med hodet?

Hvor ofte ser vi at et lag kommer til kamp uten tilskuere, foreldre som heier fra tribunen, støtter oppunder selv om det blir bom etter bom på avslutningene?

Situasjonen for dommere er dessverre noe annet! De mangler stort sett trenere, ropene som kommer fra tribunen er stort sett lite positive, og de står sammen to og to.

Hvofor skal ikke dommere være et lag? Med egen trener? Og med støttespillere rundt? Vi ønsker å gjøre noe med denne situasjonen. 

Vi ser derfor etter deg som ønsker å gjøre en forskjell for mennesket. Som ønsker å utvikle helheten hos en dommer - ikke bare om de blåser rett eller galt. 
Om du er trener, forelder, spiller, eller hvilken som helst annen rolle - og ønsker å bidra med støtte og motivasjon - Meldt deg på eller ta kontakt 

Dommerutvikler 1: www.minidrett.no/kurs/10145641

Dommerutvikler 2: www.minidrett.no/kurs/10145679

Kontakt: Fredrik.Andresen@handball.no

 

 

imagego23.png