Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sotra Arena 640x360 Gjensidige Cup.jpg
Sotra Arena

Praktisk informasjon til deg som skal på Gjensidige Cup

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Golden League Gjensidige Cup med Håndballgutta og herrelandslagene fra Danmark, Spania og Nederland!

Slik spilles kampene i Sotra Arena:

Torsdag 2. november

  • Spania - Nederland 16:45
  • Norge - Danmark 19:15

Lørdag 4. november

  • Danmark - Spania 14:15
  • Norge - Nederland 16:45

Søndag 5. november

  • Nederland - Danmark 14:15
  • Norge - Spania 16:45

Dørene åpner 1,5 time før første kamp. Vennligst sørg for å ha billetten din og eventuell identifikasjon lett tilgjengelig for skanning ved inngangen. Du finner din billett på mail og på din profil hos eventim.no. Skulle du ønske å forlate hallen mellom kampene, er det viktig at alle billetter skannes ved utgangen. Uten skanning vil du dessverre ikke ha mulighet til å komme inn igjen.

Har du ikke sikret deg billetter til alle kamper? Nå er det kun ståplasser igjen til torsdag og søndag, og salget går unna også for lørdagskampene. Kjøp her: https://www.eventim.no/artist/golden-league-gjensidige-cup-2023/?fbclid=IwAR39kSSKPWpORs47sNsfluaEMqCdRTjLrlcABLw2mysUCr8J3JcFNFn5ZaI

Slik kommer du deg til Gjensidige Cup og Sotra Arena:

SHUTTLEBUSS

Ca. hvert 5 minutt kjører det gratis buss mellom Sartor Storsenter og Sotra Arena før og etter alle kampene. Når kampene spilles, kjører bussene ca. hvert 10. minutt.

Shuttlebussene kjører:

Torsdag: fra 15:00 til 21:00

Lørdag og søndag: fra 13:00 til 19:00

Busstoppet befinner seg ved Sartor Storsenter, rett ved Meny/REMA 1000.

MED BUSS

Tide har i samarbeid med NHF satt opp buss til og fra Sotra Arena under Gjensidige Cup. Se rutetider og kjøp billett her: https://www.sharebus.no/landing/gjensidigecup?fbclid=IwAR1fts885Tvv4kkIq1tS5RRRGBe-wfB0i-dU-urEC0BHabIxoCf6NG1Ffic

Pris per billett tur/retur er kun 190,-

Du kan eventuelt ta rutebuss til Straume Terminal. Fra terminalen er det 2 minutter å gå til Sator Storsenter, hvor det går det gratis shuttlebusser hvert 5. minutt til Sotra Arena.

MED BIL

Det er svært begrenset med parkeringsplasser ved Sotra Arena. Vi anbefaler derfor alle å bruke kollektiv transport, eventuelt parkere i Kystbygarasjen.

Følg skilting til Kystbygarasjen. Her finner du 1.500 romslige parkeringsplasser. Ta en av de mange heisene opp til gateplan hvor du finner shuttlebussene som går hvert 5.minutt til Sotra Arena.

Liker du å gå? Om du er tidlig ute så er det en fin 10-minutters spasertur fra Kystbygarasjen til Sotra Arena.

I hallen: 

Husk å gjøre et besøk i Håndballforbundets NHF-shop! Her kan du sikre deg din egen landslagsdrakt og mange andre supportereffekter. Etter kamp vil det være autografskriving og selfies.

Vi gleder oss til noen dager fylt med håndball av ypperste klasse og takker deg for din støtte. Vi ser frem til å ha deg som vår gjest i hallen!

 

Med vennlig hilsen

Norges Håndballforbund