Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

heier 640x360.jpg
Christian Berge og Nicholas Heier

Hils på vår SoMe ansvarlig i Sotra Arena denne uken

Denne uken arrangerer vi Gjensidige Cup i Sotra Arena og vi har engasjert Nicholas Heier som vår mann.

Dersom du skal til Sotra denne uken og se landskamper vil du helt sikkert legge merke til denne unge mannen. Vi har intervjet Nicholas. Og møter du han, så må du bare slå av en prat.

 

Hva heter du?

Nicholas Heier.

 

Hvor gammel er du?

16 år.

 

Hvor bor du?

Jeg bor på Bønes i nærheten av Bøneshallen.

 

Hva er din tilknytning til håndballen?

Jeg startet som spiller i 2. klasse før jeg ga meg før sommeren i år. Jeg valgte heller å prioritere andre ting rundt håndballen som jeg syntes var mer spennende enn spillingen i seg selv. Jeg er en slags altmuligmann: Dommer, trener, speaker, observatør, DJ, produsent av tv-kamper, arrangementer i Bønes IL, litt SoMe her i regionen, osv. Som oftest går de fleste helgene og en del kvelder i uke dagene til håndballen, noe jeg trives med. Det er ikke alle som får oppleve alt jeg gjør (Final 8, bylagssturnering, osv.) eller som å ha landslagsspillere på nært hold for eksempel.

 

Hva er din motivasjon for å gjøre dette?

Motivasjonen er egentlig at jeg syntes det er gøy å holde på med mye forskjellig, stresse litt og sjefe litt. Liker også å tenke at om noe skal gjøres, så skal det gjøres på best mulig måte, så da tenker jeg at jeg skal gjøre det på den måten jeg synes er best. Det er også motivasjon når man får skryt og gode kommentarer når man er speaker eller lignende.

 

Hva er dine drømmer?

Jeg har ikke noe spesifikk drøm enda, men jeg vil jo gjøre det best mulig og komme lengst mulig i det jeg holder på med. Jeg har ikke tenkt å gi meg med håndballen med det første, og det å kunne jobbe innenfor idrett/håndball er nok en drøm, ja. Hadde også vært kult å være speaker på Brann stadion, trener for Norge eller dommer i Champions League. Vi får se hva fremtiden bringer.

 

Hvor mye tid bruker du på alt dette?

Som sagt går de fleste helgene og et par uker i feriene til håndballen + et par ukedager her og der til å være trener, til kurs eller lignende. Handler om å bruke tiden godt så har du tid til både familie, venner og skole også.

 

Hva skal du gjøre under Gjensidige Cup?

Under Gjensidige Cup er jeg engasjert på SoMe for regionen og skal dekke arrangementet fra innsiden. Jeg skal dokumentere forberedelsene, arrangementet og landslagene. Regner med du har kjøpt billett så da sees vi vel der!