Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Claus Dalgaard Hansen
Foto: NHF

Trenerseminar med Claus Dalgaard-Hansen

Onsdag 1. november inviterer vi trenere i regionen til impulssamling med Claus Dalgaard-Hansen, talentsjef for guttelandslagene.

Onsdag 1. november inviteres det til impulssamling for regionens trenere med talentsjef for guttelandslagene Claus Dalgaard-Hansen. Claus har vært talentsjef i Skjern Håndbold. Før det var han klubbens hovedtrener, blant annet med Bjarte Myrhol, Eivind Tangen og Robin Haug i stallen. Han har mangeårig bakgrunn som talentsjef, utviklingsansvarlig og ungdomslandslagstrener i Det danske håndballforbundet, og han var assistenttrener for Danmarks herrelandslag gjennom fem mesterskap. 

Tema for samlingen vil være kast/pasningsteknikk og linjespill. Samlingen vil være relevant for trenere på både gutte- og jentesiden i alderen 12 år og eldre. Samlingen vil bli gjennomført i Sandslihallen onsdag 1. november klokken 18:00-20:30. Samlingen vil være en kombinasjon av teori og praksis.

Påmelding koster kroner 100. Påmelding gjøres ved å klikke her. Betaling gjøres gjennom Vipps i hallen 1. november.

Vi oppfordrer så mange som mulig til å melde seg på dette tiltaket da det ikke er hver dag man får mulighet til å se og lære av en av de aller beste på spillerutvikling i norsk håndball! Frist for påmelding, 3. oktober. 

Invitasjon seminar med Claus Dalgaard-Hansen 1. november.jpg