Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Gjensidige Cup 640x360.jpg
Gjensidige Cup Sotra Arena - fremdeles ledige billetter.

Ka skjer?

Skal du ikke i Sotra Arena første uken i november? Skjønner du ikke hva du går glipp av?

La meg forklare litt hva det går i. 

 

«Vi bor mellom fjell, og sild og makrell». Det er ikke tilfeldig at jeg siterer en av våre kjære Brann-sanger. For vi er et patriotisk folkeslag. Og vi elsker idrett. Og i hjertene våre har vi Brann. I tillegg er vi litt for oss selv her i vest. Det er ikke så ofte de virkelig store idrettsarrangementene blir lagt hit. 

 

Selv om vi later som vi tror det, så er ikke Brann et fotballag i verdenstoppen. Men det de har, er supportere i verdensklasse. Ypperste verdensklasse. «Kokende idioter», kaller de seg. Og uke etter uke fylles Stadion til randen av bergensere som vil lage stemning og heie de røde frem til seier. 

 

Kan vi klare å kombinere dette med idrett i ypperste verdenssjiktet? Kan vi fylle opp Sotra Arena tre dager til ende for å heie på Harald Reinkind og de andre norske håndballguttene? Vise hvorfor Bergen bør være det naturlige valget for store idrettsarrangement for all fremtid?

 

For hvor ofte får man samlet noen av verdens aller beste utøvere i en idrett i vår bittelille del av verden? Jeg kan ikke huske sist i hvert fall. 

 

For nå kommer regjerende verdensmester Danmark med hele sitt stjernegalleri. Kanskje kommer kongen også. For Mikkel Hansen har ikke spilt en landskamp siden VM-finalen, men er på vei tilbake. Kanskje kommer landslagscomebacket på en forblåst vestlandsøy i november?

 

Spania tar medalje i hvert eneste mesterskap. Sist ble det bronse i VM, mens det ble EM-sølv for to år siden. De blir å regne med i Tyskland i januar også. Og trenerlegenden Jordi Ribera tar med Alex Dujsjebajev, Aleix Gomez og de andre til Sotra for å finpusse detaljene før EM. 

 

Og det stopper ikke der. For Norges Håndballforbund har også klart å lokke verdens gøyeste håndballspiller ut i havgapet. 

 

For hvem kan mislike Luc Steins? Mannen som utfordrer alle håndballens lover. For du skal ikke klare å hevde deg som bakspiller i internasjonal håndball når du er 172 cm høy. Men Steins ikke bare hevder seg, han er en av de aller beste. En blir rett og slett i godt humør av å se ham leke håndball. 

 

Vi skal heller ikke glemme Norge. Sander Sagosen, Magnus Abelvik Rød, Christian O’Sullivan og alle de andre. Det blir fyrverkeri når Jonas Wille & co skal finne formen som skal gi medalje i EM. 

 

Potensielt kan 15 av de beste spillerne i verden være mulig å se i Sotra Arena denne helgen. 

 

https://www.tv2.no/mening_og_analyse/verdens-50-beste-handballspillere/15423555/

 

Så nå burde du ikke være i tvil lenger. Sikre deg billettene dine nå og bli med på årets idrettsfest i regionen vår. La oss få det til å koke på tribunene i Sotra Arena. 

 

 

 

Her finner du billetter: https://www.eventim.no/artist/golden-league-gjensidige-cup-2023/