Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

PRISUTDELING-2023.png

Prisutdeling 2023

Under Gjensidige Cup skal det deles ut flere priser og vi ønsker nominasjoner fra våre medlemmer.

Vi ønsker å høre hva medlemmene våre mener er gode nominasjoner! Her kan man nominere seg selv, andre personer, egen klubb eller andre klubber i regionen. Prisene deles ut under Gjensidige Cup i Sotra Arena 2.-5. november. 

Nominering med begrunnelse kan sendes på e-post til: nhf.rvn@handball.no. Frist for å sende inn en nominasjon er 1. oktober. 

Juryen for kategoriene under er regionskontoret.  

Kategoriene det skal deles ut priser til under Gjendige Cup i november er: 

Årets unge ildsjel (16-25 år) 

Tildeles en person mellom 16 og 25 år som har gjort en solid innsats for klubben sin. Personen kan enten være trener, tillitsvalg eller ha andre verv i klubben.

Håndballprisen 

Denne prisen kan tildeles klubber, spillende lag eller enkeltpersoner, for en spesielt god prestasjon eller godt arbeid i klubb i en sesong eller godt arbeid i klubb over flere sesonger.

Årets dommer/par 

Premiere to dommere/par som har vist god fremgang og gode prestasjoner i sesongen som har gått. Samt utmerket seg som gode dommerforbilder for klubben(e) de representerer.

Årets trener 

Årets trener går til en som har utmerket seg i aldersbestemt håndball. Treneren har i sitt arbeid for sin klubb, bidratt til utvikling av spillerne og lag.

Fair Play prisen 

Tildeles en person, lag og/eller klubb som gjennom sesongen har markert seg ved å utvise gode og sunne verdier til beste for håndballens omdømme.

Årets unge spiller 16-18 år 

Skal tildeles spiller (en gutt og en jente) i aldersgruppen 16 til 18 år som har vist god fremgang og gode prestasjoner.