Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Os håndball Årets Klubb.jpg

Hederspriser ble delt ut under Regionstinget

Under Regionstinget i helgen ble fire hederspriser tildelt. Her kan du se alle vinnerne.

Årets Ildsjel

Årets Ildsjel i Region Vest er Kari Ingvild Schaathun Larsen, Odda IL

Kari-Ingvild-Schaatun-Larsen.jpgBildet er fra da Kari ble takket av som leder av Odda IL.   Foto: Hardanger Folkeblad

Kari har vært i håndballmiljøet Odda i mange tiår. Hun har betjent stort sett det som finnes av roller i en håndballklubb, og med det blitt en kjent og kjær person for alle i idrettslaget sitt. Samtidig har det skapt relasjoner til flere i håndball-Norge for øvrig.  

Debuten som spiller startet i 1960, mens den nå, i forbindelse med Oddas Årsmøte, avsluttes som leder i idrettslaget hun har tilhørt i hele sin karriere. 

Kari har hatt et hovedfokus når hun trente lag, uansett nivå; Mestringsfølelse. «Alle skal med og det skal jobbes systematisk gjennom Lære, Prøve, Øve og Mestre. Alle skal få være delta, med de evner en har» Med det har hun villet spille andre god, som hun selv har sagt.  
 
Listen over det den spreke, snart 76 år unge damen har gjort blir for lang å ta her. Vi avslutter derfor med litt av det hennes medarbeidere i klubbens styre skriver i sin innstilling; 

Kari tar ikke gjenvalg som leder, etter flerfoldige tiår som en bauta i idrettslaget i Odda, spesielt i håndballgruppa.  En epoke er forbi, og hennes unike og store innsats fortjener all den heder den kan få! 

 

Årets klubb

Årets Klubb i Region Vest er Os Turn Håndball

Os håndball Årets Klubb.jpg

Os Håndball har de siste årene fått på plass et driftig styre og en god administrasjon. Med stort fokus på å rekruttere, men også ved å ta vare på sine medlemmer lengst mulig, har klubben hatt en imponerende utvikling de seneste årene. Gjennom god ledelse, har klubben også god oppslutning blant sine medlemmer for å bidra med stor dugnadsinnsats. Os Håndball har også bidratt til at samarbeidet på tvers av lokale klubber kan fungere godt, noe som igjen bidrar til gode utviklingsmuligheter for barn, unge og voksne i Bjørnafjorden

Det skal også trekkes frem at Os Håndball har etablert et eget gatelag i håndball for også å ha et tilbud til dem som har havnet på utsiden av idretten. 

I tillegg har klubben virkelig tatt tak i sitt dommerarbeid, noe som gjør at et stort og godt dommermiljø nå er på plass. 

 

Inkluderingsprisen 2023

Inkluderingsprisen 2023 i Region Vest går til Stord Håndball

Stord årets inkluderingsklubb.jpg

Inkluderingsprisen går til Stord som over mange år har jobbet godt med samfunn og verdiarbeid i sin klubb.  

Klubben har lenge hatt et tilrettelagt håndballag hvor mennesker med ulike funksjonsnedsettelser eller andre behov kan delta. Laget inkluderes på en god måte i klubben, og under Stord Handballfestival inviteres Hjerteligalag til å delta i en egen klasse.  

Videre arbeider klubben og idrettslaget godt med fargerik håndball og annet verdiarbeid i idrettshverdagen.  

 

Årets arrangør 2023 

Årets arrangør 2023 i Region Vest er Åsane Håndball

Åsane Håndball.png

Årets arrangør er en pris mange klubber kjemper om. Imidlertid er det Åsane som denne gang stikker seg frem denne gang 

Klubben har på kort tid etablert flere lokale turneringer, i tillegg til å være vertskap for både beach håndball, Fylkes- og Regionsmesterskapet, samt at klubben har hatt ansvar for avvikling av et imponerende høyt antall seriekamper for både topp og breddehåndballen.  

I sesongen som har gått har Åsane arrangert ikke mindre enn 505 seriekamper i regionen vår. Legger vi til at klubben i samme periode har vært vertskap for både dame- og herrelandslaget på landskamper forstår alle at vi her snakker om en klubb hvor frivilligheten har vært godt organisert.  

Årets arrangør har i sitt nye hjem, Åsane Arena, vist en imponerende vilje og evne til å levere førsteklasses arrangement for spillere, dommere og publikum – noe som blir lagt merke til.