Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Marianne Boge 02 640x360.png

Vi har gleden av å presentere Marianne Boge

Hils på vår nye leder for marked, arrangement og kommunikasjon i Region Vest fra 1. september.

Marianne tiltrer stillingen som leder for marked, arrangement og kommunikasjon 1. september. Hun kommer fra jobb på Handelshøyskolen og skal blant annet starte opp med å være med på å arrangere landskampene for Håndballgutta i Sotra Arena i november.

Marianne var egentlig ikke i jobbsøkermodus, men synes denne jobben var for spennende til å la passere. - Det hele har gått fort og er litt uvirkelig og veldig kjekt!

Hun har et bankende hjerte for håndballen, og er skrivende stund assistenttrener for sin datter i Fana. Hun har lang fartstid i TV2 og fra Apriil Event, noe som gjør henne veldig passende til stillingen. Marianne ønsker at Region Vest skal bli en enda bedre støtte for klubbene og våre samarbeidspartnere.

I tillegg til et bankende hjerte for håndball er hun en aktiv tenåringsmor med barn i flere idretter. Hun dyrker det sosiale, og har nylig startet med yoga, i tillegg trener hun fast utendørs med nabodamene hver tirsdag uansettt vær og vind.

På spørsmål på hva som skjer frem til 1. september, svarer Marianne følgende

- Akkurat nå er fokuset mitt på å avslutte mitt eksisterende arbeidsforhold så bra som mulig. En Robbie Williams konsert i Oslo med venninnetur på kjøpet, Håndballcup i Sverige med noen utrolige flotte 16 åringer fra Fana og et supert trenerteam og sist, men ikke minst, sommerferie i Kroatia og på Danacup. Så stiller jeg superklar på Kniksens plass 1. september.

Tradisjon tro vil den siste ansatte få ansvaret for papp og resirkulering, og det er den bærekrafts engasjerte Marianne mer enn klar for.

Vi gleder oss alle til 1. september