Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

BLI MED PÅ TEMASERIEN BILDE Stor Skrift.jpg

Bli med på Temaserien

-Et utviklingstiltak du ikke vil gå glipp av kommende sesong!

Vi i Region Vest er stolte av igjen å kunne tilby Temaserien i kommende sesong. Nå er det ikke bare 13 -åringene som får tilbud, men også alle 12 -åringene.

Tiltaket går kort og godt ut på, at de påmeldte lagene blir satt opp på kamper, hvor det skal spilles etter et bestemt tema i hver runde. I forkant av kampdag, vil trenerne få utlevert fyldige øktplaner som vil bli grundig gjennomgått på Teams møter. Deler av øktene vil også bli vist på SPU-samlinger. Etter det får lag og trenere en periode med egentrening og det hele kulminere med en kampdag, hvor lagene vil bli belønnet med ekstra poeng når de spiller etter tema.

Her finner du mer om tiltaket:

Temaserien 12 år | handball.no

Temaserie 13 år | handball.no

Etter siste kampdag, blir det kåret en vinner av Tema serien, som vil få en T -skjorte av regionen i premie. Her ser dere året temaserievinner:

imagef7gio.png

Dette sier trenerne som har vært med i sesongen 22-23 om Temaserien:

På spørsmål om tiltaket har levd opp til forventningene:

 -Vi har lært mye. Som B lag har det har vært utfordrende å møte lag fra A gruppen. Men og lærerikt. Det har vært gode tips til øvelser, og justeringen dere gjorde ift presentasjonen var bra. Syns økt med forsvar har vært mest nyttig fordi vi fikk best tid til å øve på det. Har hevet oss mye der hele gruppen. 

-Absolutt! 

-Det har vært kjekt å delta i temaserien. 

Vil dere anbefale andre å melde seg på temaserien:

-Ja vil anbefale det. Ønsker start tidlig i sesongen, sånn at det er god tid til å øve på tema. Viktig og at dommerne får øve på tema i forkant hvis det er unge dommere. 

Takk for fint opplegg!  

-Definitivt. Vi har allerede hatt noen av neste års spillere med på laget pga skader/ sykdom i eget lag, slik at de har blitt kjent med tilbudet. 

-Et fint utviklingstilbud jeg vil anbefale å delta på.  

Høres det ut som noe for deg og ditt lag? Så kan du melde dere på her:

https://ta.nif.no/ Under Ekstratilbud