Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Katja og Aleksandra 16.9.jpg
Katja og Aleksandra, her under 3div avslutningen april 2023

Debutanter i 3.divisjon for kvinner

Det unge dommerparet fra Dale har tatt steg gjennom hele sesongen og avslutter på best mulig måte

De startet sesongen med å dømme 14års kamper og har brukt de siste månedene meget godt til egenutvikling. De utviser gode refleksjoner, et stort ønske og enorm vilje. Derfor var det en ekstra stor glede å se de debutere i 3divisjon for kvinner under sesongavslutningen første helgen i april. 

Her er hva de sier selv:

"Vi hadde ein fin opplevelse og veldig glad for at vi fekk gjort med tett oppfølging og observeratør på kampen. Var veldig betryggende at vi fekk snakket og hilst på trenere før kampen og at det var mange dommere på arenaen. Også veldig kjekt at vi fekk debut sammen da vi har vert dommerpar siden vi begynte som dommere. Vi hadde litt usikkerhet inn i kampen, men med god hjelp for hverandre så klarte vi å legge det fra oss når starten gikk. 

Vi begge var veldig spent og nervøs for debuten. Vi hadde litt ulik inngang til kampen hvor den ene av oss søkte kontakt med andre dommere for å bygge ro, mens den andre ikke helt klarte det. Hadde spilt kamp selv tidligere på dagen, så klarte ikkje helt å omstille oss når vi fekk litt «utfordringer». Likevel synest vi det var betryggende å møte lagleiarar og andre dommarar før kampen, for å kjenne på stemninga. Synest det var ein lærerik opplevelse! 

Sesongen så langt har vert veldig kjekk! Vi har tatt steg i forhold til å utvikle oss som eit dommar par, men også inviduelt. Eg føler også vi har bygd opp meir sjølvtillit og tillit til kvarandre som dommarar. Dette er nok den mest utfordrande sesongen vi har hatt hittil. Sidan vi har gått frå «ungdoms» håndball til senior lag. Likevel synest eg at vi har tatt utfordringa fint. 

Vi har som målsetning å fortsette å utvikle oss som makkerpar. Bli meir sjølvsikre og samstemte. Fortsette å jobbe med å leggje lista og bli flinkare med å gi bestraffning ved språk frå trenarar og spelarar. Finne ut kva vi meinte er akseptabelt og ikkje innanfor munnbruk, men også ved «vanlig» bestraffning. Vi som alle andre dommere ønsker å bli bedre, tryggere og ta videre steg."

Dommerparet er til neste sesong å finne i utviklingsgruppe i sone 1-3!

Vi gratulerer Katja, Aleksandra og Dale handballklubb.