Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Andrine og martine.jpg
Martine Waage og Andrine Ekevold. Begge fra Bjarg

Nytt dommerpar rykker fremover

Yngre krefter viser seg frem nok en gang. Debuterte først i 4.div for kvinner, så kom den nasjonale muligheten!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dommerparet Martine Waage og Andrine Ekevold har utviklet seg veldig bra gjennom sesongen, og tar steg både på og utenfor banen. Nå har de også fått muligheten til å debutere i Bring-serien.

Dette er hva de sier etter kampen

Vi var veldig spente i forkante av kampen! Lokaloppgjør - hva kunne vi forvente av kampen, antall tilskuere etc. Rammene rundt kampen var litt krevende. Det var mange tilskuere, mye trøtt og begge lagene ville mye. Det var litt uvant, men uroen forsvant når kampens alvor traff, tempoet økte og vi kom i gang.Vi synes det var en fin opplevelse alt i alt, til tross for litt kjeft fra publikum, men det hører litt med og.  

det var jo gøy å dømme en kamp med slike rammer, mye trøkk og tempo. Vi lærte en del av kampen når det kom til rammer utenfor banen, og fikk noen utfordringer med speaker og hva vi må passe på i slike kamper. Vi vokste en del på opplevelsen. Vi satt veldig pris på tilbakemeldinger om at det var gøy å se to unge jenter dømme en slik kamp.

Vi har dømt sammen en stund, og har vært gode venner enda lengre enn det, så vi har et fint samarbeid og tydelige grenser på hva vi vil dømme og hvor det blir for mye. Vi har vel egentlig bare tatt steg for steg etter hvert som vi har følt oss komfortabel, og har fått lov til å ta den tiden vi har trengt. Vi ønsker ikke dømme kamper vi ikke føler vi kan mestre, og her har vi kanskje vært for usikker i forhold til hva ferdighetene tilsier.

Vi ble invitert med i utviklingsgruppe 2, som har gjort at vi har fått god oppfølging i forkant av denne kampen, og også masse tilbakemeldinger knyttet til kampen

Vi gratulerer både paret, Bjarg og utviklingsgruppe 2 med denne debuten!