Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Heggø og Bye.jpg
Alexander Heggø og Henrik Bye Pedersen

Debut i 2.divisjon for kvinner

Arbeid over tid gir resultater - Nå kom belønningen for dommerparet Heggø og Bye.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi gratulerer dommerparet med debut i kvinner 2.divisjon. Arbeid over tid gir resultater, og dette er nok et par som har tatt stegene gjennom de regionale utviklingsmiljøene.

Her er hva de sier etter kampen

Vi lå en 2 års plan med en del mål, der debut 2 div var ett delmål på veien. Nå er vi veldig motivert for å nå de andre målsetningene våre. Denne sesongen har vi dømt mye og sett masse håndball. Vi har fått etablert oss i 3 divisjon herrer, men dømmer kamper på alle nivåer og stortrives med det. Vi hadde som målsetning å debutere i 2 divisjon før jul. Det klarte vi dessverre ikke. Gleden var derfor enormt stor når vi ble tildelt vår debut kamp i februar. Vi møtte opp tidlig til kamp. Hilste på mange aktører i hallen før vi gikk for å skifte. Det var viktig for oss å ikke forandre på de tingene som har fungert for oss i tidligere kamper, rett og slett bare gjøre som vi pleier. Etter en fartsfylt start på kampen, kommer vi inn i en fin flyt som vi holder matchen ut. Vi satt igjen med en fin følelse etter kampslutt og skulle egentlig ønske at kampen varte mye lengre, for dette var utrolig gøy! Masse positive tilbakemeldinger fra lagledere, observatør og publikum forsterket gleden vi kjente på. Nå fortsetter vi med samlinger i regional utviklingsgruppe 1, mens vi ser frem mot fellesrunden i Bring siste helgen i mars. Vi er veldig takknemlig for alle oppfølging og støtte vi har fått gjennom sesongen fra våre gruppeledere Harry, Jørgen og observatører. Nå ser vi frem mot siste del av sesongen, møte masse hyggelige mennesker og fullføre sesongen på en god måte. Vi gleder oss til vi sees i en hall nær deg

Neste kamp for dommerparet i 2.divisjon for kvinner er kommende søndag klokken 16:15 i Haukelandshallen, Tertnes - Nærbø. 

Vi ønsker de lykke til!