Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

03 Trygve og Ordføreren Linn Kristin Engø 640x360.jpg
Bergens Ordføreren Linn Kristin Engø og Trygve Johnsen fra NHF Region Vest

Trygve Johnsen utnevnt til Bergens Ambassadør

Visit Bergen og Bergen kommune hadde torsdag høytidelig seremoni for byens nye ambassadører.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vår egen Trygve Johnsen ble torsdag høytidelig feiret sammen med andre nyutnevnte ambassadører i Håkonshallen

Trygve får utmekelsen for å fremme sitt fagmiljø og møtebyen Bergen ved å påta seg vertskapsrollen for arrangementer relatert til Norges Håndballforbund Region Vest.

Trygve er ansvarlig for våre arrangementer her i vest, og har vært det gjennom en årrekke. Landskamper, landslagsturneringer som Gjensidiger Cup og Intersport Cup, VeteranNM, landslagssamlinger yngre landslag og klubbsamlinger, for å nevne noe.

02-Trygve,-Knut-og-Eddie-640x360.jpg
Trygve Johnsen - NHF Region Vest, Bergens Ordfører - Linn Krisitn Engø, Daglig leder Vestland Idrettskrets - Knut Sognve og Daglig leder Eddie Mikal Ebbesvik i Hordaland Friidrettskrets

Trygve er også en ressursperson for Visit Bergen, og sitter i deres ekspertutvalg på arrangement. Visit Bergen deltar i arbeidet med utformingen av en ny nasjonal arrangementsstrategi. Ekspertutvalget skal bidra til å operasjonalisere den nasjonale strategien på lokalt nivå. Utvikle en dreiebok med «oppskrifter» på hvordan vi søker på arrangementer, for å nevne noe.

Bakgrunn for utmerkelsen

Visit Bergen/Bergen Convention Bureau gir hvert år en anerkjennelse til fagpersoner som har fremmet Bergen ved å være vertskap for en nasjonal eller interenasjonalt konferanse/arrangement av innen akademia, idrett og kultur.
Dette gjør de gjennom sitt Ambassadørprogram «Bring ditt møte hjem»! Målet er å skape samarbeid og ringvirkninger mellom lokale personer, klynger og institusjoner, samt som å forsterke Bergens identitet som destinasjon.

 

04-Gruppebildet 640x360 til web.jpg

Bergens nye ambassadøer.

 

Vi gratulerer Trygve og de andre flotte ambassadørene for Bergen kommune.