Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Marianne-Aakre-Laugerud.jpg
Marianne Aakre Laugerud

Ny klubbrådgiver på kontoret i Førde

Hils på Marianne Aakre Laugerud, vår nye ansvarlig for Klubbhuset i Sogn og Fjordane.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Marianne kommer fra Førde og har sin fortid i diverse verv og roller i idretten. Hun har bakgrunn som aktiv spiller og som dommer både i fotball og håndball.

Hun gleder seg til å få jobbe med idrett på fulltid. Hun vil utnytte den erfaringen hun har fra klubblivet og alle rollene sine der, til å bistå klubbene i arbeidet mot å være en best mulig klubb for medlemmene.

Styrkene hennes er at hun kjenner både til hva som skjer i idrettens på regions- og klubbnivå. Hun har erfaring fra fotball som dommerutvikler, prosjektleder for styret i forballkretsen og som dommer på høyere nivå.

Som klubbbrådgiver går hun inn i rollen Camilla Sandhaug hadde frem til 1. februar, men tilnærmingen blir noe endret. Marianne skal også ha et større ansvar for klubbutviklingen til klubben i sone 1-3, altså gamle Sogn og Fjordane. Hun vil ha fokus på at klubbene skal lære av hverandre i forhold til felles problemløsning. For henne handler det om å spille hverandre gode og utnytte de kunnskapene som er i klubbene allerde til et felles beste.

Den største oppgaven som hun gleder seg til å ta fatt på er å få flere dommere inn i håndballen og gjøre klubbene sammen med regionen bedre rustet til å ta vare på dem. Det samme gjelder også for guttehåndballen. Mariannes erfaring fra fotballorganisasjonen og hvordan man tenker der, vil gjøre at klubben skal bli bedre på å legge til rette for vekst i guttehåndballen i de ulike sonene.

Marianne tar fatt på oppgaven 1. mars med innkjøring både i Førde og Bergen. Hun vil ta kontakt med klubbene og bli godt kjent med frivilligheten der. Hun ser frem til å finne en felles møtearena for å utvikle hverandre sammen. Felles utfordringer har ofte felles løsninger. Hun vil som Camilla reise ut å besøke flest mulig klubber utover våren og sommeren.

Da er det bare å glede seg.

SAMAN ER VI GODE!