Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Emilie og Katharine 1.jpg

Gode prestasjoner i Skjærgårdslekene

Flere av Region Vest sine flinke dommere deltok på samling under Skjærgårdslekene.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I forbindelse med dommersamling for nasjonale dommere i Skjærgårdslekene som går av stabelen årlig hadde Region Vest hele fire par som skulle gjennom opptak til den nasjonale Traineegruppen.

Samtlige dommere kom seg greit gjennom det fysiske kravet og gledelig nok fikk vi også gode prestasjoner ute på banen i form av finaler:

Sondre Vestnes Knudsen og Jim Rune Pedersen dømte Gutter 16 finalen.

Katrine Anthun og Emilie Nystad Wold dømte finalen i jenter 16 klassen.

I tillegg deltok også Preben Træen Andersen – Louis Runge og Erik Koopmans – Magnus Ødven på samlingen. Flere av de nevnte parene har gått gradene gjennom regionens utviklingstilbud i gruppe 3, regional gruppe 2 og regional gruppe 1, noe som nå ser ut til å bære frukter.

Spesielt den siste sesongen har vært særs viktig hvor gruppen har vært ledet av Ingvild Iversen og Harry Stikholmen på en meget god måte.

Sett fra regionens side har utviklingen vært formidabel, noe som også har resultert i at antallet dommerpar i 2 divisjon har øket med hele fem par i 2021 – 2022 sesongen.

Både Harry og Ingvild skal nå også følge dommerne inn sesongens Traineegruppe og hvem vet, kanskje flere av parene vil ta steget helt til topps i norsk håndball?

I forbindelse med Skjærgårdslekene har det også vært samling for ansatte, dommerutviklere, delegater og ikke minst for toppdommerne i norsk håndball.

Gledelig her er det at regionens første og per tid eneste kvinnelige dommerpar på toppnivå, Veronica Essajee og Camilla Olsen dømmer bronsefinalen for kvinner.

Regionens andre toppdommerpar Fredrik Andresen – Jørgen Nystad Wold deltok også på samlingen som blant annet bestod av gjennomgang av de nye spillereglene. Paret dømte finale i G18. 

Det betyr at 3 av seks finaler ble dømt av våre par fra Region Vest!

Vi gratulerer med gode prestasjoner og vel gjennomført samling for både dommere og dommerutviklere!