Onsdag skal det avgjøres

Onsdag kl. 18.30 kastes ballen i gang og i løpet et par timer, vet vi om Tertnes skal spille Rema 1000-ligaen i 22/23

Forrige torsdag ble det en grei seier Tertnes i «best av tre, kvalifiseringen» som avgjør hvem som blir det 12.laget i neste sesongs Rema 1000 Ligaen. Søndag var det returkamp i Skien, og etter en lang og spennende kamp kunne hjemmelaget Gjerpen etter hvert juble over seier. Da var det spilt 2 x 30 minutter i tillegg til 2 x 5 minutter med ekstraomganger. Lagene skiftet om å lede gjennom hele kampen, men da det var rundt 8 minutter igjen av kampen, var bergenserene foran med 3 mål, og det nærmet seg et slags håp i bergenserenes leir, om at NÅ TAR VI DEM. Men det som skjedde var at Gjerpen la til noen ekstra gir, og når Tertnes sluttet å score sto det 23 – 23 etter ordinær tid. Første ekstraomgang var også tett, men i andre dro skiensjentene fra og da sluttsignalet lød, sto det 30 – 27 på måltavlen. Det betyr at det blir en 3.dje og avgjørende kamp, som spilles i Åsane på onsdag.

Tertnes var noe redusert i søndagens kamp. Emma Holtet, som scoret 7 mål i forrige ukes oppgjør, fikk i den kampen en strekk. I løpet av dagen skal svar på MR bilder avgjøre hva som er ståa, og om hun blir spilleklar til onsdag. I tillegg er Marie Liljegren med igjen, og i Tertnes krysser en fingrene for at Madeleine Hilby også er klar til å hjelpe blåtrøyene til seier en siste gang.

Onsdag 25.mai, klokken 18.30, kastes ballen i gang og i løpet et par timers tid, vet vi hvem som skal spille Rema 1000 Ligaen, og hvem som skal tilbringe neste sesong i 1.divisjon.

Tertnes inviterer også denne onsdagen med gratis inngang i Åsane Arena. - Og nå gjelder det, sier daglig leder, Marit Brox. – Her får en sett spennende håndball på høyt nivå, og en får muligheten til å hjelpe Tertnes, som har vært på øverste nivå i norsk håndball i 30 år, fortsatt blir å finne på aller øverste nivå, også i den kommende sesongen, i Rema 1000 Ligaen, 22/23