Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

LKB JUbler for seier
Foto: Sasa Pahic Szabo /kolektiff

Beachjentene til Region Vest!

Våre klubber inviteres til både informasjonsmøte og impulssamling med Beachjentene denne helgen.

Det nye beachanlegget i Åsane Arena er ferdigstilt, og i den forbindelse kommer Beachjentene til Region Vest og Åsane Arena for landslagssamling torsdag 3. mars til søndag 6. mars. Region Vest inviterer våre klubber til både informasjonsmøte og impulssamling med Beachjentene denne helgen i Åsane Arena.

Fredag 4. mars inviterer vi til et informasjonsmøte hvor vi ønsker å presentere det nye beachanlegget, samt høre innspill fra klubbene på hvordan dette anlegget kan nyttiggjøres på en best mulig måte. I etterkant av møtet vil det også være mulig å overvære en treningsøkt med Beachjentene.

Lørdag 5. mars vil landslagssjef for Beachjentene, Eskild Berg Andreassen, holde en kombinert inspirasjonsøkt med utøverapparat fra Regionen, samt teori tilknyttet økten.

Tidsplan for fredag og lørdag vil være:

Fredag 4. mars:

  • 16.50: Oppmøte Åsane Arena
  • 17.00-18.00: Informasjonsmøte om anlegget, samt mulighet for innspill fra klubbene på hvordan anlegget kan nyttiggjøres best mulig
  • 18.00-20.00: Åpen trening med Beachjentene for observasjon
  • 20.00: Avslutning i beachhallen

Lørdag 5. mars:

  • 09.50: Oppmøte Åsane Arena
  • 10.00-12.00: Inspirasjonsøkt med Eskild Berg Andreassen
  • 12.00: Avslutning i beachhallen

Påmelding gjøres ved å sende e-post til ulrik.risberg@handball.no.  Påmeldingsfrist torsdag 3. mars kl. 15.00. Det er mulig å melde seg på enkeltdeler av overnevnte program, men vi ønsker gjerne å ha så mange klubber representert begge dager. Ved stor pågang vil det bli en begrensning på én representant per klubb. Hvis dette blir aktuelt vil Region Vest informere påmeldte klubber direkte.