Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

guttekamp.jpg

Nye digitale trenerkurs

Vi har satt opp flere digitale Trener 1 moduler i januar og februar. Nå har du sjansen, meld deg på du og!

Vi har satt opp flere digitale kurs i anledning kamppausen. Thomas Franche er vår kursholder på disse kursene. Vi anbefaler alle trenere å kurse seg, og pågangen har vært stor på våre andre kurs, så vi regner med at kursene for blir fort fulle.

Vi tilbyr deler av Trener 1, et kurs som er for alle håndballtrenere uavhengig av forkunnskaper. Vi har i denne omgang satt opp Modulene 5-8 og 1-4 digitalt.

 

Modul 5 - Skudd 25.01.22 Deltakerne skal tilegne seg kjennskap til, forstå og forklare og kunne vise skudd, samt metodisk innlæring av skudd. Deltakerne introduseres for et utvalg av øvelser.
Modul 6 - Finte og sperre 01.02.22 Deltakerne skal tilegne seg kjennskap til, forstå og forklare og kunne vise finter og sperrer, samt metodisk innlæring av finter og sperrer. Deltakerne introduseres for et utvalg av øvelser.
Modul 7 - Forsvarsteknikker 08.02.22 Deltakerne skal tilegne seg kjennskap til, forstå og forklare og kunne vise forsvarsteknikker, samt metodisk innlæring av forsvarsteknikker. Deltakerne introduseres for et utvalg av øvelser. 
Modul 8 - Spillsituasjoner - småspill 15.02.22 Deltakerne skal introduseres for hvorfor og hvordan trening i små grupper bør stå sentralt
Modul 1 - Treningsøkta 11.02.22 Deltakerne skal tilegne seg grunnleggende kunnskap om treningsplanlegging for å kunne planlegge og gjennomføre treningsøkter for egen treningsgruppe.
Eksemplifisering gjennom leker og stafetter der bruk av ball skal stå sentralt
Modul 2 - Kompis med kroppen 12.02.22 Deltakerne skal få en innføring i øvelser for kjerneaktivitet med hovedvekt på koordinative ferdigheter
Modul 3 - Kast og mottak 12.02.01.22 Deltakerne skal tilegne seg kjennskap til, forstå og forklare og kunne vise kast og mottak, samt metodisk innlæring av kast og mottak.  Deltakerne introduseres for et utvalg av øvelser.
Modul 4 - Kampaktivitet - verdier 12.02.22 Deltakeren skal få kjennskap til verdigrunnlaget i barnehåndball og viktige prinsipper for tilrettelegging av konkurranseaktivitet for barn.

 

Påmelding til Modul 5-8 gjøres her

Fullt.

Påmelding til Modul 1-4 gjøres her

Frist søndag 04.02.22

Du må være innlogget i MinIdrett for å se de ulike modulene og tidpunkt for kursene.

 

Din klubb faktureres i etterkant.

Pris 650,- per modul. For fire moduler samlet er totalprisen 2000,-