Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

IMG_20211104_102038012.jpg

Dommerutvikler kurs i februar

Vi holder Dommerutvikler Barnehåndball- og Dommerutvikler 1 kurs digitalt torsdager i februar

Hvem er disse kursene for?

Dommerutvikler barnehåndball

Dommerutvikler barnehåndball er et klubbrettet kurs for dommerkontakt, dommerutvikler og eller dommeransvarlig i klubb. Den som er ansvarlig for å følge opp og utvikle klubbens unge dommer som dømmer i barnehåndballen.

Alle klubber som holder kurset Dommer barnehåndball for egne spillere og som setter opp kamper med egen dommere, bør og skal ha en ansvarlig med dette kurset. Trenere for ungdomslag som har dommere blant sine spillere oppfordres også til å ta kurset.

Dommerutvikler 1

Dommerutvikler 1 retter seg mot oppfølging av de dommere som har tatt Dommer 1. Kravet for å ta kurset erat m an er utdannet Dommer 2 eller har gjennomført Dommerutvikler barnehåndball.

Deltakerne skal utdannes til dommerutvikler i yngre aldersbestemte klasser gjennom tilførte kunnskaper i bruk av regler, samarbeid og kommunikasjon med dommere. ​Som dommerutvikler skal du bidra til å skape trygghet og rammer for utvikling hos den enkelte dommer. Gjennom gode veiledningssamtaler og relasjonsbygging som skal inspirerer til videre utvikling gjennom økt kunnskap og forståelse for spillet.

Når?

Dommeruvikler barnehåndball er torsdag 3. februar eller tordag 10 februar.

Praksis i Bergen blir i Askøy Forum 12. februar klokken 11:00 til 13.30. Det avtales nærmer for Nordfjord, Sunnfjord, Sogn og Sunnhordaland. Praksis holdes i forbindelse med 4'er runde.

 

Dommerutvikler 1 er torsdag 3. februar og torsdag 10 februar.

Begge kursene har en e-læring i forkant av kurskvelden som skal være gjennomført for kurskvelden. Praksis avtale i fobindels med kurset i forhold til hver enkelt deltager.

 

Påmelding til Dommerutvikler barnehåndball 3. februar gjøres her

Påmelding til Dommerutvikler barnehåndball 10. februar gjøres her

Påmelding til Dommerutvikler 1 gjøres her

 

Pris for kurset er:

Dommerutvikler barnehåndball 700,-

Dommerutvikler 1 1.000,-