Kamper 14.12-14.01

OPPDATERT: Kamper som ikke blir spilt de neste 4 ukene. Her følger informasjon om hva som må gjøres med disse kampene.

OPPDATERT 06.januar: Endret dato nedstengning til og med 14.januar.

I forbindelse med ny nedstenging av kampaktivitet de kommende 4 ukene er det flere kamper som ikke vil bli spilt som oppsatt. Kamper i perioden 14.desember til og med 14.januar må utsettes. I denne perioden skulle det vært spilt 283 kamper (t.o.m. 11.01) i region vest. Her følger informasjon om hva som gjøres med disse kampene.

Barnehåndballen.

Kamper i barnehåndballen (6-12 år) som skulle vært spilt i vil bli fjernet fra terminlistene. Det skulle vært spilt kamper i 9 og 11 årsklassen i sone 1-3 og noen få kamper i J11 i sone 4-8. Vi vil i midten av januar vurdere om disse kampene vil bli satt opp på nytt.

Tidlig i januar var det opprinnelig satt opp påmeldingsfrist for Intersport 4’er runden som skal avvikles i januar. Grunnet de nye restriksjonen utsetter vi denne fristen til 14.januar slik at vi har mer informasjon om tiltakene vil bli videreført. Første spillrunde er helgen 22-23.januar. Vi gjør oppmerksom på at kampoppsettet for denne runden vil bli sendt ut 4 dager før gjennomføring. Det kommer ut en egen informasjon om denne runden før helgen.

Ungdom – og seniorklassene 13 år til og med 3.divisjon.

Kamper i perioden 14.desember til og med 14.januar utsettes. Alle kampene vil bli stående i terminlisten med opprinnelig dato, slik at det er mulig for lag å finne igjen kampene som skal omberammes. Vi presiserer at selv om kampene står i terminlisten skal de IKKE spilles.

For å finne ny tid til kamper som nå utsettes trenger vi hjelp fra alle lag som er berørte.

Det er ønskelig at dere forsøker å omberamme utsatte kamper selv. Dette vil selvsagt være kostnadsfritt.

Vi ber alle lag om å se over sin terminliste, tar kontakt med motstander og dommer, avtale ny dato og sende en e-post til oss. Husk også å sjekk at hallen er ledig. Det er hjemmelaget som er ansvarlig for å ta initiativ og opprette den første kontakten med motstander og dommere.

Når ny tid er avklart sender dere en e-post til nhf.rvn@handball.no med ny informasjon. Ta kontakt med oss om dere trenger hjelp til å finne ny tid.

Vi vil sette kampene med ny dato så snart vi får tilbakemelding på den enkelte kamp.

For at det ikke skal gå for lang tid til kampene får ny dato, setter vi en frist til 16.januar.

Vi takker på forhånd for hjelp og forståelse. Har du spørsmål ta veldig gjerne kontakt med oss.

Vi ønsker dere alle fredfull og smittefri førjulstid og det beste ønsker for julehøytiden!