Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tildeling av midler.jpg

Gave fra Sparebankstiftelsen SR-Bank

Vestland idrettskrets i samarbeid med NFF Hordaland og NHF Region Vest fikk gavetildeling fra Sparebankstiftelsen SR-Bank.

Vestland idrettskrets i samarbeid med NFF Hordaland og NHF Region Vest fikk 30. november overrakt en gavetildeling fra Sparebankstiftelsen SR-Bank på kr. 1.000.000 til inkluderingsprosjektet innen samfunn og verdiarbeid.

Vi er svært takknemlige for denne muligheten til å styrke og videreutvikle vårt arbeid innenfor dette viktige området. Midlene vil bli benyttet til arbeid i kommunene Bergen, Bjørnafjorden, Stord, Øygarden og Askøy. Hovedmålet er å bidra til at alle barn, ungdom og voksne skal kunne delta og bli kjent med idrettsaktiviteter i sitt nærmiljø. Et prioritert område er barn og ungdom som faller utenfor eller ikke har deltatt grunnet etnisitet, økonomi, erfaringer og/eller bakgrunn. Vår målsetting er at dette arbeidet skal bidra til gode idrettsopplevelser for den enkelte og til enda mer levende lokalsamfunn – kort sagt til en bedre hverdag for flere. I samarbeid med idrettslag, kommuner og andre frivillige organisasjoner skal vi arbeide med å bryte ned barrierer som hindrer deltakelse i idrettsaktiviteter og for å forhindre utenforskap.

Les mer om Sparebankstiftelsen SR-Bank her.