Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Roald 3.jpg

Intervju med Roald Bruun Hansen

Åsanes storstue skal for første gang være vertskap for Intersport cup.

Idag har vi snakket med en forventningsfull daglig leder av Åsane Arena

Nå braker det snart løs. Hvilken betydning vil Intersport Cup få for Åsane og Åsane arena spesielt?

Vi håper selvfølgelig på at det skal være en inspirasjon til lokale utøvere. Vi har lyst å lære av arrangementet slik vi kan ta det med oss til egne lokale arrangementer.Bruk av storskjerm, musikk osv. Håper også sponsorer blir inspirert til videre arbeid. Alle kampene blir jo også sendt på tv, så vi håper det også kan være med å skape nysgjerrighet hos mange. Vi håper også at det kan skape en stor interesse for arenaen. Det at det finnes så mange ulike idretter på et og samme sted, sier Bruun Hansen

Hvordan vil uken se ut? Vil det være andre ting enn kampene som vil foregå den kommende uken?

Det vil være full aktivitet rundt omkring i arenaen: turn, klatring, fotball og squash er bare noen av idrettene som kjører parallelt i arenaen. Ishallen åpner i desember, smiler Roald

Åsane arena skal være vertskap for Intersport Cup for første gang, hvilke forventninger har du til stemningen i arenaen?

Først og fremst gleder vi oss til aktiviteten i hallen. Det å se internasjonale kamper live, og miljøet som følger med. Begeistringen hos publikum, ja hele samspillet med publikum og spillere gleder jeg meg veldig til å oppleve. Vi er også heldige at vi skal få denne opplevelsen uten noen voldsomme restriksjoner. Vi er veldig glade for det.

Hva tenker dere i forhold til parkering? Har du noen gode tips

Lørdag kan blir en utfordring! Torsdag og søndag skal gå greit. Mitt tips til tilskuerne: Vær ute i god tid, samkjøring hvis mulig og for dem som bor nærmest; da anbefaler jeg å sykle elle gå.  

Har du noen andre tips, noe annet du vil si til de besøkende som kommer?

I bydelen Åsane har vi aldri hatt verdens beste utøvere på besøk, det synes jeg er fantastisk moro. De kommer her til oss. Vi setter pris på at Håndball Forbunnet har lagt kampene her. Det vil vi alltid huske på. Det er til stor inspirasjon for alle. Vi ser frem til å bli inspirert, sier Roald Bruun Hansen til slutt.

Fortsatt ikke sikret deg billett? Sjekk eventim.no