Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Eirik André.jpg

Foredragsholdere til Klubbseminarene

Vi inviterer til klubbseminar for alle klubber i regionen. Og starter i dag med en presentasjon av foredragsholderne.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Først ute i presentasjonen er Eirik André Hesthamar

Han er et kjent fjes for mange i vår region. Han har lang eraring som klubbleder for store og små klubber. I tillegg til sitt engasjement i idretten har Eirik André aktiv karriere i kommunepolitikken.

Han har lagt sin sivile karriere innen IT på vent for å dyrke sin lideskap for klubbutvikling. Han har siden 2018 vært ansatt som daglig leder i Nore Neset, og startet fra første stund en prosess sammen med styret om å utvikle og styrke tilbudet til alle i klubben. Klubben ble styrket for å beholde barn og ungdom, og for å gjøre klubben atraktiv for alle.

Klubben har i dag tre heltidsansatte innen administrasjon, fotball og håndball, og driver idretts-sfo. I tillegg bygger klubben i disse dager ny hall, og Eirik André er primus motor.

Eirik André har vært klubbveileder for NHF Region Vest siden 2015, og er en mye brukt fordragsholder av Norges fotballforbund og Norges håndballforbund i forbidelse med klubbutvikling.

Erik André skal ta for seg temaet "Utviklingsprosesser for å skape en klubbstyrt klubb"

Han forteller at at han vil gi deg som kommer en innføring i organisasjonsutvikling, det å være verdidrevet og følgene av det valget. Med retningsvalg følger konsekvenser.

Han tar også for seg det viktige skjæringspunktet mellom frivilligheten og ansatte. Skal klubben ha ansatte så må klubben styrke økonomien. Hvordan gjør man dette. Og hvordan får klubben flere bein å stå på.

Dere møter Eirik André på:

Sted: Scandic Ørnen
Dato: 23.oktober 2021.
Påmelding gjøres her.

Påmeldingsfrist: 17.oktober


Sted: Scandic Sunnfjord Hotell & Spa
Dato: 13.november 2021
Påmelding gjøres her. 

Påmeldingsfrist: 31.oktober