Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Robin Dale Oen.jpg
Robin Dale Oen

Foredragsholdere til Klubbseminarene

Vi forsetter presentasjonen av våre fordragsholdere til Klubbseminarene. Neste ut er Robin Dale Oen

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Robin skal ta for seg temaet "Engasjement i frivilligheten" Han vil snakke om hvordan aktivere det frivillige arbeidet igjen, foreldre og andre som engasjerer seg i håndballklubbene. Og han vil ta for seg hvordan klubbene kan engasjere og motivere ungdommer til å bli i idretten

 Robin Dale Oen etablerte Stiftelsen Dale Oen Experience etter Alexander Dale Oens bortgang i 2012. Siden 2012 har stiftelsen bidratt til at 80 000 barn og unge har sprengt grenser og oppdaget egne styrker. Målet er å gi mestringsopplevelser og lære barn og unge at det umulige er mulig. Alt i samsvar med visjonen: vi gir ikke karakter, vi bygger karakter. Arenaer for visjonen er forskning, teknologi og friluftsliv. 

Robin Dale Oen er fast gjestedebattant i NRK radio og TV2 Nyhetskanalen. Han er Fellow av Explorers Club i USA, Offiser i Forsvaret, med flere år som instruktør for de norske spesialsoldatene, samt trener i Norges Svømmeforbund. Foredraget vil også gi deg innblikk i historien om Dale Oen Experience, hva stiftelsen bygger sitt verdisyn på.

Dere møter Robin på:

Sted: Scandic Ørnen
Dato: 23.oktober 2021.
Påmelding gjøres her.

Påmeldingsfrist: 17.oktober


Sted: Scandic Sunnfjord Hotell & Spa
Dato: 13.november 2021
Påmelding gjøres her. 

Påmeldingsfrist: 31.oktober