Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Nina Hovland
Foto: Nina Hovland

Rapport fra Dale IL

Dale G18 klarte å kvalifisere seg til viderespill i Lerøy. Vi har fått rapport og gladmelding fra laget.

Dale klarte å kvalifisere seg til Lerøy serien etter å ha slått Reistad lørdag 23-22 lørdag. Bekkelaget slo Reistad og før siste kampen mellom Bekkelaget og Dale, var både Bekkelaget og Dale klare.

Kampen mellom Dale og Reistad ble svært spennende med to nervøse lag som begge viste at denne kampen nok var avgjørende for hvem som ble nr. 2 i kvalifiseringen. Reistad tok føringen i første omgang, men Dale var meget gode bakover og lot ikke Reistad få et stor forsprang og kom seg ett bak til pause. Dale brukte pausen til å få senket skuldrene, overtok føringen i kampen og ledet med 2-3 mål gjennom hele annen omgang. På slutten gjorde Dale noen enkle feil slik at Reistad kunne ta innpå, men Dale rodde seieren i land.

Mot Bekkelaget med flere eliteseriespillere og en hel rekke landslagsspillere startet Dale respektløst og ledet både 5-1 og 9-4. Utover i 2. omgang viste Bekkelaget at de har en stor og jevn stall og lagene måtte bytte slitne spillere, tok Bekkelaget over føringen og vant tilslutt 35-27.

Uansett ble dette en stor dag for Fjaler kommune med kun 2 800 innbyggere. Laget fra Dale er et langsiktig samarbeid mellom Dale, Florø og Gloppen. Lørdag var det med to spillere med fra Florø og en fra Goppen.

For håndballen i gamle Sogn og Fjordane er det svært viktig å få lov til å være med i Lerøyserien og dermed får lov til å møte de beste lagene i Norge. Nå er det 11 uker til serien skal starte, og de ukene skal benyttes godt. Guttene må ha mer muskler på kroppen skal vi klare å henge med de aller beste.

Hilsen Jonny Pedersen, Dale IL 

Vi i Region Vest gratulerer Dale IL med viderespill i Lerøyserien, og ønsker masse lykke til.