Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Nanco Hoogstad

Regionalt Veteran arrangement

NHF Region Vest inviterer spillere, dommere og klubber til et regionalt Veteran-arrangement!

Som en konsekvens av at Veteran NM nå har blitt avlyst to ganger, ønsker NHF Region Vest å invitere til et regionalt arrangement for våre klubber, dommere og lag med spillere i veteran alder. Arrangementet er planlagt avviklet på oppsatte Veteran NM dato, med spilledag lørdag 30. oktober. Dersom det er stor påmelding, vil også fredag 29. oktober bli benyttet.

Det inviteres i de offisielle klassene for Veteran NM (33 – 35 – 40 – 45 – 50 – 55 og 60), men klasser vil bli slått sammen ved behov. Det spilles i puljespill med minimum 3 kamper på samme dag. Puljevinner er etter endt dag klassevinner. Spilletiden er 2x15 minutter i alle kamper. 

Påmelding gjøres til Regionskontoret ved å fylle ut skjema du finner ved å trykke her. Deltakelse er gratis for alle lag. Påmeldingsfrist er 20. september. For å være forsikret må spillerne som deltar løse lisens. 

Etter endt spilledag i Åsane Arena vil region vest invitere til en sosial samling på Zachariasbryggen. Vi håper alle lag blir med oss også på kvelden for å skape litt «veteran NM stemning» også på det regionale arrangementet. Mat og drikke må den enkelte besørge selv.

Dersom noen har behov / ønske om å overnatte sentralt i Bergen i forbindelse med arrangementet kan dere kontakte Scandic Bergen City, e-post: bergencity@scandichotels.com eller telefon 55333300. Oppgi kode Veteran NM og dere vil få følgende pris på enkeltrom: 790 kr, dobbeltrom: 890 kr, trippelrom: 1140 kr eller 4-mannsrom: 1280 kr, i forbindelse med arrangementet. Tilbudet kan benyttes både fredag til lørdag og lørdag til søndag i forbindelse med overnevnte arrangement. 

Vi håper flest mulig av region vest sine klubber ser mulighet for både å skape ny giv i blant sine veteraner med denne arrangementsmuligheten. Samtidig er dette en god mulighet for å forsøke og rekruttere nye veteranspillere og lag inn til arrangementet. Veteran NM er en viktig bidragsyter til at svært mange klubbledere, aktive, trenere og dommere fortsatt holder på med håndballen i sine lokalmiljø. Vi oppfordrer alle våre klubber til å forsøke å skape et miljø for alle dem som tidligere har vært aktiv i klubbene!

Arrangementet er selvsagt ingen fullverdig erstatning for et skikkelig fullskala Veteran NM. Tross dette håper vi på stor oppslutning rundt en regional veteran helg. Sånn sett kan arrangementet være en god start på en rekordtidlig oppkjøring til Veteran NM 2022 som arrangeres i Bergen 27. – 30. oktober 2022 (kamper spilles 28. – 30. oktober).

Med Veteran Hilsen 

NHF Region vest