Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Oppdatere lagledere i TA

Feil lag i minhåndballappen? Da må klubben oppdatere lagledere og spillerstaller i turneringsadmin (TA).

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi jobber nå med å få klart terminlistene for neste sesong. For at det skal bli enklere for lagledere å komme i kontakt med hverandre, er det viktig at kontaktpersoner for laget er oppdatert, samt at informasjonen er tilgjengelig for motstander.

Vi får noen spørsmål på at det ligger feil lag knyttet til lagleder i appen og på handball.no. Grunnen til at det kan oppleves slik er fordi lagleder ligger knyttet til årsklassen en var lagleder for i foregående sesong. Klubben må derfor rette opp i dette for sine lag. Denne jobben anbefaler vi klubben å gjøre nå før sommeren, slik at alt er klart til terminlistene publiseres. 

Har klubben gitt riktig person tilknyttet laget en av funksjonene:

 • Lagleder
 • Trener
 • Kampansvarlig (lag)

vil en få tilgang til å legge inn spillerstallen til laget og laget vil dukke opp i minhåndball appen. I tillegg vil en kunne legge inn hvillke spillere og lagledere som skal stå på kamprapporten på hver kamp. Kamptroppen henter en enkelt fra spillerstallen når den er lagt inn.

Gjennom app'en MinHåndball kan også Lagleder og Trener legge inn og redigere kamptroppen.

Dersom de sentrale personene i klubben bruker noe tid nå i forkant av sesongen med å registrere hvilke personer som skal ha hvilke funksjoner i klubben og knyttet mot lagene, vil en utover sesongen spare mye tid og evt frustrasjon.

Funksjoner tilknyttet klubb bør blant andre være:

 • Leder
 • Daglig Leder
 • Medlemsansvarlig
 • Lisensansvarlig
 • Kampansvarlig
 • Dommerkontakt

Mens rundt lagene bør det først og fremst knyttes følgende funksjoner:

 • Lagleder
 • Trener
 • Kampansvarlig lag

Funksjoner legges til i SportsAdmin (SA).

De ulike funksjonene gir viktige tilganger til TurneringsAdmin  (TA) for å administrere oppgaver i klubb eller for lag. I tillegg er de synlige på handball.no for andre klubber eller motstander lag, dersom en ønsker ta kontakt.

Dersom riktig person er knyttet til riktig funksjon, vil informasjon gå til riktig person. Dermed kan spesielt klubbleder unngå unødvendig arbeid.

Se brukerveilednig hvordan en administrerer funksjoner tilknyttet klubb og lag, og andre veiledninger.

Tilgjengeliggjøre kontaktinformasjon på nett

I forbindelse med omberaming av kamper er det nyttig for motstander at kontaktinformasjon til motstander er tilgjengelig på nettsiden. Dette er det den enkelte person som aktivit må velge å tilgjengeliggjøre selv under profilen sin på minidrett.no. Muligheten for å tilgjengeliggjøre kontaktinformasjon finner du under personvern når du har logget deg inn på minidrett.no. Hak av Tillatt publisering på internett for å tilgjengeliggjøre dette og trykk lagre. Informasjon blir nå tilgjengelig på handball.no og i minhandball appen. 

 

image2oi1f.png

Se under for hvordan er gjør de ulike tilpasningene som er nevnt i denne artikkelen: