Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Beach håndball

Sol og varme er bestilt og 266 lag er klar til å boltre seg i sanden på Beach banene i Kjøkkelvik og på FYSAK (Slettebakken).

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag 3. juni blåses de første kampene i gang i årets Beach turnering i Bergen Kommune og kampoppsettet er nå publisert. I perioden 3. til 6. juni skal det avvikles 420 kamper og 15 dommere skal ikles dommerdrakten og veilede utøverne trygt gjennom kampene.

Det er rekordstor påmelding til årets beach og vi har som tidligere nevnt, med bakgrunn i banekapasiteten, besluttet at det ikke avvikles noen form for sluttspill, som i praksis betyr at det er aktivitetsserie i alle aldersklasser.

Ønsker du en oppfriskning i beach håndball, spektakulære mål og hva som gir ekstra poeng? Ta gjerne NHFs introduksjonskurs i Beachhåndball:  E-læringskurs | handball.no

Grunnet Covid-19 restriksjoner blir det dessverre ikke gjennomført Regionsmesterskap som opprinnelig planlagt. Det er som kjent ikke tillatt å spille kamper på tvers av kommunegrensene, men vi vet at det også planlegges Pop-Up beach i flere andre kommuner, bl.a. i Øygarden ved Sotra Arena. Se mer info om Pop-Up og mulighet for å søke støtte til et slik arrangement: PopUp Beach/ute cup | handball.no

Sommeren er på vei og vi ser fram til mange spennende håndballkamper i sanden 😊