Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klubbkonferanse del 2

28. og 29. april inviterer Region Vest alle klubber til del 2 av årets klubbkonferanse "Fra klubb til Klubb"!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Grunnet smittesituasjonen rundt Covid-19 arrangerer Region Vest i år Klubbkonferansen digitalt. Før påske ble del 1 gjennomført, og vi er glade for at vi i samarbeid med et knippe klubber fra regionen nå også kan gjennføre del 2! Del 2 av årets klubbkonferanse, Fra klubb til klubb, byr på 4 forskjellige foredrag med ulikt innhold som vi tror både klubbledere, trenere, styremedlemmer og andre personer knyttet til klubbdriften kan hente både inspirasjon og lærdom fra. 

Programmet for del 2 av klubbkonferansen er følgende: 

Onsdag 28. april:

 • 18.30-19.15: Nore Neset idrettslag, "Ansattressurser i klubb"
  • Nore Neset har siden 2018 hatt ansatt daglig leder i Eirik André Hesthamar. Han vil i dette innlegget dele hvilke fordeler en håndballgruppe har gjennom en heltidsansatt daglig leder og hvordan dette ble en realitet for Nore neset håndball. 
 • 19.30-20.15: Haugen/Eid, "Håndballskole i klubb"
  • Haugen har de siste 10 årene hatt stor suksess med sine håndballskoler og vil sammen med Eid håndball fortelle hva som har vært viktig for deres del i arbeidet med å utvikle stor oppslutning rundt deres håndballskoler. 

Torsdag 29. april:

 • 18.30-19.15: Eidsvåg Håndball "Rekrutteringsarbeid"
  • Eidsvåg er med sine 9 år en relativt ung klubb. Til tross for dette har klubben hatt stor utvikling i antall medlemmer. Lars Riis Ellingsen vil i dette innlegget dele hvordan Eidsvåg har gått fra å være en nyoppstartet klubb, til en klubb med mange påmeldte lag i seriesystemet selv uten egen hall. 
 • 19.30-20.15: Os Håndball, "Håndballfritidsordning i egen klubb"
  • Os Håndball har over de siste sesongene skapt et godt miljø for barn og unge gjennom deres håndballfritidsordning. I dette innlegget vil Os dele hvordan de har gått frem for å skape dette tilbudet i egen klubb og utvikle det videre.

Det er med andre ord mange foredrag med ulikt innhold hvor vi tror regionens klubber kan lære og dra inspirasjon av hverandre. 

Påmelding koster kr. 200 pr klubb, og hver klubb kan da stille med så mange tilhørere de vil på alle foredragene. Påmelding gjøres enten personlig eller vi klubb ved å klikke her. Region Vest fakturerer klubb kr. 200 uavhengig av hvor mange fra samme klubb som melder seg på enten ett eller flere av foredragene. Lenke til foredragene vil bli sendt til e-post som oppgis i påmeldingsskjemaet. 

Vi gleder oss til del 2 av årets klubbkonferanse, Fra klubb til klubb, og håper så mange som mulig ønsker å høre på, hente inspirasjon og motivasjon fra disse seks foredragene!