Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nye terminlister 6-12 år sone 4-8

Nye terminlister for barneklassene 6-12 år i mars måned er publisert for sone 4-8 (gamle Hordaland).

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I dag er følgende informasjon sendt ut på e-post til alle klubber i sone 4-8.  

Hei alle klubber i sone 4-8.
Vi ber om denne informasjonen distribueres til alle barnelag 6-12 år, i deres klubb.

På grunn av nye restriksjoner fra regjeringen hvor det kun er tillatt med kamper internt i samme kommune har vi gjort om på kampoppsettet for alle lag i aldersklassene 6-12 år. Nye oppsett er nå publisert og tilgjengelig i minhåndball appen og på handball.no.

Dessverre fører restriksjonene til at det er noen lag som er satt opp med internkamper i egen klubb og det er dessverre også noen som ikke har fått kamper i det hele tatt.

Om det skulle bli endringer i restriksjonene vil legge opp til kamper for de dette gjelder helgen 20-21.mars. (dette gjelder spesielt de som ikke er satt opp med noen kamp per i dag).

Lag som ønsker å spille intern/kommunale kamper mot annen aldersgruppe

Vi ser at det i noen klasser kan være mulig å sette opp kamper litt på tvers av alder. Dersom ditt lag/din klubb ikke har fått kamper nå, men har lag i klassen over eller under enten i egen klubb eller i naboklubben i samme kommune og dere ønsker å spille kamp,  gi oss gjerne en tilbakemelding på dette så ordner vi med oppsett. Ta i så tilfelle kontakt med Lisbeth Adolfsen Voldsund  LisbethAdolfsen.Voldsund@handball.no  eller undertegnende.

Endringer / sjonglering på nivå

I noen puljer har vi måtte mikse litt på nivå for å få kamper til flere. Det er derfor viktig at alle lagledere har dette med seg inn i kampene og sørger for at det blir en god opplevelse for alle som gleder seg til å spille kamper igjen. Har du mulighet, ta gjerne kontakt med motstander før kamp.

Ekstra runde i april

Vi ønsker å legge til rette for en runde med kamper i barnehåndballen også i april måned.
Dersom din klubb har mulighet til å være arrangør, gi oss gjerne en tilbakemelding på dette slik at vi kan gå i dialog med halleiere angående booking av anlegg.
Ny påmelding for en runde i april vil gå ut til alle i aldersklassen 6-10 åringer neste uke, med påmeldingsfrist før påske.
(11 og 12 åringene er allerede oppsatt med runde i april).
NB! Alle som melder seg på til en runde i april, må være forberedt på å stå som arrangør selv om en ikke melder dette til oss i første omgang.

Vi vil ønske alle lykke til med kamper, så krysser vi alt vi har og håper at også de yngste håndballspillerne våre skal få kjenne på gleden av å spille kamp før sesongen er over.

Har dere spørsmål, ta gjerne kontakt.

Med vennlig hilsen
Christine O. Ullestad
Seksjonsleder Kampservice
Mobil: 932 11 280 | Sentralbord: 55 59 58 30
E-post: christine.ullestad@handball.no | www.handball.no