Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Takk for innsatsen Johannes Sæhle

Dommerlegenden og hedersmannen Johannes Sæhle legger fløyten på hyllen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter et langt liv innenfor idretten, med nærmere bestemt hele 55 år som dommer, har Johannes nå meldt at siste støt i fløyten er blåst.

Med sin lange fartstid har Johannes vært med på mye og det er kort og godt ikke nok bokstaver i alfabetet til å beskrive alt. Han har hatt utallige oppgaver innenfor håndballen, fra den tid han jobbet med dommeroppsett og disse ble ført med papir og blyant. Han har vært målvakt, instruktør, trener og observatør og ikke minst, hvor de fleste kjenner ham fra, i rollen som dommer. I løpet av karrieren har Johannes dømt på alle nivå i norsk håndball og i løpet av karrieren er det snakk om tusenvis av kamper i serie, turneringer og skolecuper.

Omtalen Johannes får fra mange er at han er kunnskapsrik, alltid smilende, i godt humør, og ikke minst, han er et usedvanlig godt menneske. Med en evne til gode kommentarer, gode samtaler og ikke minst, en dyp og god omtanke for andre mennesker, er det svært mange som har satt pris på Johannes opp gjennom årene. Omkvedet er at han har betydd noe for andre mennesker, hvilket ikke er et dårlig skussmål.

I dommergjerningen har Johannes vært en som alltid stiller opp når du spør ham. Ikke rent få kamper er blitt dømt av ham og mer enn en gang har det vært kamper hvor han har stilt på kort varsel. Oppgavene han har fått tildelt har han utført på en utmerket måte, og i årenes løp har det knapt vært et eneste forfall. Smått imponerende og en kilde til inspirasjon for andre dommere.

Region Vest ønsker å takke deg Johannes for det fantastiske engasjementet, stå på viljen, lærdommen du har gitt videre og ikke minst innsatsen du har lagt ned for håndballen. Uten deg blir dommerhverdagen i Region Vest ikke det samme.

Tusen, tusen takk for innsatsen Johannes!