Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Husk påmeldingsfristen til Intersport 4'er

Ny dato for påmelding for siste runde i 4'er håndball er senest 21. februar!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi vet fremdeles lite om situasjonen fremover, og vi forholder oss til en hver tid til myndighetene og tar beslutninger deretter.

Det er likevel viktig at vi legger opp til god aktivitet og fortsatt lager et kamptilbud for de yngste, med de justeringer som må til for å få gjennomføre. Dette krever litt ekstra tid og planlegging. Vi ber derfor om at dere overholder de oppsatte fristene for påmelding, slik vi kan lage et supert oppsett for 6-9 åringene. 

Intersport 4'er håndball spilles slik i mars:

Sone 1-3 (6-8 år i Sogn og Fjordane)

Runden spilles 13.-14. mars

Sone 4-8 (6-9 år uøvd i Hordaland)

Runden for 6 og 8 åringene spilles 20./21 mars

Runden for 7 og 9 åringene spilles 13./14 mars

Klubbene må huske å melde på lag som vanlig i TurneringsAdmin- innen fristen søndag 21. februar!

Alle arrangørene vil etterleve kravene for arrangement - og alle smittevernregler vil bli fulgt. 

Hvert lag kan stille med inntil 8 spillere (det anbefales ikke flere enn seks), samt to lagledere/trenere med på benken. I de hallene det er tillatt med tilskuere har vi i regionen sagt at det er max en foresatt pr spiller hvert lag kan ha med seg. Alle skal registrere seg hos arrangørklubben for å kunne sikre smittesporing. Husk likevel alltid å sjekke hva som gjelder i den hallen dere skal besøk, det er klubben og hallens føringer som er gjeldene. 

For at barna skal få den beste følelsen etter en runde, er det viktig at de voksne setter seg godt inn i reglene på forhånd. Husk at Intersport 4'er håndball ikke er en arena for suksessrike trenere, men en arena for glade barn. Ingen lag behøver å vinne med mer enn 5-6 mål. Det kan vi voksne sørge for. Det er ikke måltavler under disse kampene.

Lykke til!